kafence.com
за хора, небезразлични към хумора
 


Смешни снимки от веселбата
Смешна снимка gtfo bitch Смешна снимка gaytest3 Смешна снимка sexistki vicove Смешна снимка booze cat Смешна снимка MAU 1 Смешна снимка do not overfeed Смешна снимка taking it all in Смешна снимка suprise Смешна снимка mad cat Смешна снимка lol7
<-- По-нови По-стари -->
-- 2021-01-09 15:36:03 -- feb

На Бъдни вечер у "Лютибродски"

На Бъдни вечер у Враца.
24.12.2012 година. 20:12 ЕЕТ. Бъдни вечер. Ж-к "Дъбника". Неустановен панелен блок. Бако Гришо е събрал родата на трапезата и нема търпаниe да зъстъпи на яденье и пиенье (еле второто). Сички са са наредиле на масата без баковица (ячката му булкя - Мара).
- Маро, а довлачай са да едеме що ше рипна а ти юсна една песница! - любезен е за празника домакиня.
- Идем, бе, сбръканио, нали требва да ти турим, да та турат у дън земя, къде си са зел, ти приготви ли си наборете за каденье, да та окадат у гробищата дано! - продължава баба ти в коледен, екстемен дух.
Бако Гришо станал и зел една кръжова керемида с въгленье и тамян и зел да пупня и нарежда:
- Честита да а таа трапеза и сички на неги, дека сме са сбрале, Господи, туриле сме и за тия къде ги нема, нощеска да доат да си земат. Да си жив и здрав Бинко (Бранимир - големио син), да не увлазаш за десети път у затворо, да а жива и здрава и снаата Спаска (жената на Бранимир), да не дава на секи у квартало, а на по-лични ора само, да а живо и здраво унучето Ръмпи (Робърт - син на Бранимир и Спаска), да го не изключат от сите училища у Враца и да запре да кръти вратата на входо. Да си жив и здрав и ти Ценко (Цветан - мининкио син), да не длъжиш пари на цела Враца, само на пловин, да а жива и здрава и снаата Мицка (Михаела, жената на Цветан), да запре да оди по мъже и врачки, а да насади по село квачки, да а жива и здрава унучката Фелация (Фелиция - дъщеря на Цветан и Михаела), она са а метнала на маки си, без мъже а за въже, ма те поне да завръши вишо. Да а жива и здрава Мара, се така да ми принаса и да ма рани и пой, дока ма не едоса неко път, да мааана, да ги прибиа. Да съм жив и здрав и я, късмет си не пожелавам, оти ако я имаше късмет, немаше да земем таа пустиня - маки ви! Амин!
 

Коментари [0] | Отваряно [19757]

Сподели в :
 
 
nick | коментар

 

Бой нямаше. Имаше превантивно-възпитателна дейност, извършена с голяма динамика
---- naso
Страница :
Най-ново   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >   >>   Най-старо  
за контакти, разклонители, щепсели и други ел.материали : feb [маймунско а] kafence [точка] com 
Оферти за екскурзии, почивки и хотели  |  Защита на данните | Условия за ползване ©2002-2024 kafence.com All rights reserved.
Maintained by Linux на български



exec : 0.01