kafence.com
за хора, небезразлични към хумора
 


Смешни снимки от веселбата
Смешна снимка nqkoi nqkyde masturbira mislejki si za teb Смешна снимка bebe room service Смешна снимка caffeine high Смешна снимка effective parenting Смешна снимка mac monocle Смешна снимка im cultured Смешна снимка zakonyt na naj-gorniq domat Смешна снимка spiderwoman Смешна снимка shits Смешна снимка pants below the butt
<-- По-нови По-стари -->
-- 2015-07-13 04:00:08 -- feb

20 вбесяващи мъжете неща

20 вбесяващи мъжете неща | 1. Казах ли ти?

Жената, както винаги, е права, а той, както винаги – не. Тъжна истина, от която той си е мечтал да се избави, докато е живеел с майка си. Ето защо предпочита възторжените момичета, които не му напомнят за нея.

2. Само тъпаците гледат футбол.

А турските сериали, сериалите за вампири, йогата и женските списания са за умниците, безусловно.

3. Разгледай ме внимателно, не забелязваш ли?

Какво може да е, Холмс? Изсветлила си си косата с два тона? Депилирала си си мустаците? Гърдите ти са по-високо – нов сутиен или имаш халюцинации? Като задавате въпрос, бъдете готови за отговор, който може да ви разстрои.

4. Това е просто бившият ми.

“Просто” и “бившият ми” за него са антоними. Ако предположим, че пърхате из живота и се отнасяте лековато в отношенията си с мъжете, то той за вас също е на 10-0 място. Другият полюс е, че ако омаловажавате значението на общуването с бившия, то криете нещо.

5. Трябва да поговорим.

Ако зависи от него, той ще се обърне и ще побегне към границата след подобно начало. Ако наистина искате да поговорите, започнете директно със същината и без встъпления за дълбочината на отношенията ви и важността на обсъждания въпрос. Не дърпайте котката за опашката, като карате любимия си да се чуди какво има и да получава спазми, все едно е пред лекарския кабинет.

6. Знаеш ли какъв ден е днес?

Мъжът се сгъва на две и трескаво започва да премята наум варианти – рождения ви ден, именния, половин година от първата ви среща, месец откакто осиновихте кученце, вторник?

Това, че е забравил за юбилея, не значи, че е забравил за вас.

Мъжете се дразнят от всякакъв формализъм и показност, затова шансът да ви е подготвил изненада в ден, който не е отбелязан с огромни червени букви на всички билбордове, е нищожен.

7. Бъди мъж!

Подразбира се, че сега не го смятате за мъж. Лоша мотивация за героизъм.

8. Сама ще се справя.

Мъжът ви предлага чистосърдечно помощта си и за собствено удоволствие. Възпитали са го като полезно същество и количеството оказана помощ на дамата определя степента на моралния му комфорт. Това изобщо не означава, че на 25 години не можете да отваряте консерви и сте толкова тъпа, че няма да се справите с прахосмукачката.

9. Размерът няма значение.

Тогава защо го споменавате? Прилагате си самовнушение? По деликатни въпроси винаги е по-добре да се ограничавате с неутрални формулировки от типа "на мен ми харесва".

10. Ти не ме разбираш.

Значи не обяснявате ясно. Той не е на вашето място, не е жена и не е екстрасенс, за да долови интуитивно всяка ваша емоционална проява. И не е длъжен да посвети живота си да разгадава такива важни тайни на мирозданието като например, че ви е ухапала муха следобед.

11. Не мога без теб.

Това плаши. Това наистина плаши. Вие не сте беззащитно животинче, а (иска му се да се надява) пълноцененна личност. Освен това подобни признания дават на партньора ви власт над вас, а с властта, както знаете, лесно се злоупотребява.

12. Няма нищо, всичко е нормално.

Да се начумерите, да мълчите и да се носите като буреносен облак, а на въпроса "какво има?" натъртено да отговаряте "няма нищо" и "всичко е наред", а после да се разридаете и да го обвините в безчувственост. Ето това е пример защо женската логика е станала основа на толкова много вицове.

13. За какво мислиш?

Не стига че вече си разменяте рецепти с жената на шефа му, сближили сте се със сестра му и майка му повече отколкото той някога е бил с тях, но и на всеки три часа му пращате контролен есемес. Оставете му късче лично пространство, поне в мислите му. Иначе този кон ще подскочи, ще ви хвърли и ще побегне в прерията завинаги, за да се наслаждава, че най-накрая, слава Богу, на никого не е нужен.

14. Твоят брат/приятел/баща е толкова сладък.

Сега той ще започне да ви крие от баща си и ще престане да ви кани на срещите с приятелите си.

15. Държиш се като малко дете.

А вие се държите като майка. При такова разпределение на ролите той ще започне да капризничи още повече и ще се скрие от вас в тоалетната с бира и таблет, напълно зомбиран. Но ако се присъедините към веселбата и, вместо с мърморене да вършите цялата домакинска работа вместо него, легнете в леглото с кутия бонбони и си пуснете любимия сериал, това ще му помогне да разбере защо одеялото е в петна, а вечеря няма. Днес възрастният не сте вие.

16. Разкажи ми нещо.

Словосъчетание, след което главата се изпразва напълно. Вместо искането “шуте, развлечи принцесата, това е твое задължение” се потрудете поне да си спомните за какво ви е разказвал по-рано и изобщо какво го вълнува в живота.

17. Истинският/нормалният мъж би…

Рано или късно вашият ненормален мъж ще скръцне със зъби и ще ви препоръча да отидете да си потърсите нормален, щом той не се справя. Или ще си хване още едно гадже, което има по-добро мнение за него или поне се преструва, че е така.

18. Отива ли ми?

Искате ли честен отговор? "Изглеждаш като проститутка, на мен ми харесва", "ми хубаво е, но ти носиш с два размера по-голям", "измий се, приличаш на травестит", "майка ми има същото", "хубава си, но с крака на кавалерист е по-добре да не носиш минижуп". На мъжете не им липсва наблюдателност, те просто филтрират какво да излиза от устата им, като справедливо се опасяват от реакцията ви на истината.

19. Надебеляла ли съм?

До този момент той не е забелязал, но щом го споменавате… А може би вие сте отслабнали и си просите комплимент, но той е просто момче и е решил да ви посъчувства. Всичко заради любимата.

20. Ако наистина ме обичаше.

Това е като подсъзнателно програмиране. Хм, замисля се мъжът, ако действително я обичах, то наистина щях да й купувам кошници с рози всяка седмица. Може би трябва да си потърся нещо по-вдъхновяващо вместо тази сива мишка.
 
Източник : binar.bg
Коментари [1] | Отваряно [23912]

Сподели в :
 
 
nick | коментар

 
kate | 2015-11-03 22:28:02 | 84.209.68.* | | Oslo, Norway
e, hem iskate da ni pomagate, poneje sme nezhnijat pol, krehki i bezpomoshtni, a vie ste silnite, koito mogat poveche, hem v syshtoto vreme iskate da sme silni i nezavisimi... shto za protivorechie?!

Бой нямаше. Имаше превантивно-възпитателна дейност, извършена с голяма динамика
---- naso
Страница :
Най-ново   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >   >>   Най-старо  
за контакти, разклонители, щепсели и други ел.материали : feb [маймунско а] kafence [точка] com 
Оферти за екскурзии, почивки и хотели  |  Защита на данните | Условия за ползване ©2002-2022 kafence.com All rights reserved.
Maintained by Linux на българскиexec : 0.06