kafence.com
за хора, небезразлични към хумора
 


Смешни снимки от веселбата
Смешна снимка birfest2 Смешна снимка centrum trup Смешна снимка akciq Смешна снимка LG is pacman Смешна снимка pozatoplilo gi e Смешна снимка platmasova volga Смешна снимка bezcenna instrukciq Смешна снимка v mustakite e razlikata Смешна снимка detstvo 030 Смешна снимка detstvo 054
<-- По-нови По-стари -->
-- 2015-04-23 16:05:35 -- feb

За ИТ специалистите, брака, секса, любовта и проституцията

За ИТ специалистите, брака, секса, любовта и проституцията | 1. Working as a freelancer - Проститутка без сводник. Работи на места подобни на околовръстното. Няма протекции. Ниско заплащане. От време на време не и се плаща и е бита. Свикнала е на всякаква работа, но няма критерии за качество. Повечето клиенти са като мазни тираджии. От една страна е свободна, но от друга работата е несигурна и опасна.

2. Working as an outsourcer- Проститутка със сводник. Той прибира повечето от парите. Има протекция, ама има и бой. Няма възможност за развитие. Прехвърлена е от клиент на клиент по модела "К'вото дойде"

3. Working in "dedicated team" - Проститутка, която работи на витрина на червените фенери. Всичко е добре осигурено. Полицията я пази. Всичко се заплаща, но се работи само на тази витрина и ако няма клиенти, заради локацията (сиреч проекта) се налага да си търси друга. Работата е отново бездуховна, но поне има договореност и легалност.

4. Working in a StartUp - Безразсъдна хипи любов между тийнейджъри без особено голям шанс за успех. Чувствата са искрени, но сигурност рядко има. Малки шансове за успех, но ако стане е за цял живот.

5. Working in average product company - Стандартен брак даващ сигурност. Типична средна класа. Женена жена с мъж, който и' е познат до болка. Есксурзиите са максимум до о.Крит, защото другото не е от тяхното ниво. Стандартен бой, секс и сръбска музика по балкански.

6. Working in the best product companies - Жена златотърсачка хванала богат мъж. Всичко е супер, защото се върти един и същи репертуар, което дава чувство на сигурност. Обкикалят света и лукса измива срама от други работи. Основният проблем е големият интерес към мъжа и огромната конкуренция на пазара. Затова жената трябва постоянно да се тунингова и upgrade-ва, за да може да отговоря на нуждите на пазара. След определена възраст със сигурност е подменена.

7. Working as a contractor - Елитна компаньонка работеща само с клиенти тип депутати. Те са същите мазници като другите, но плащат повече и работата се върши на чистоплътни и луксозни места. Има елемент на сигурност и свобода, но работата си остава проституция по същество. Нужно е обаче да се знаят различни езици и да се държи отлично ниво на външния вид - депутати са придирчиви.

8.Working in your outsourcing company - Бивша проститутка вече настояща Mадам. Зарибява други проститутки и се възползва от тях с всякакви средства. Няма ограничение на подходите на работа - всичките са еднакво безпринципни.

9. Working in a company where you feel happy - Брак по любов. Всичко върви гладко и щастливо, но се среща твърде рядко. Основен проблем е, че както любовта, така и работата е преходна. Все пак си заслужава да се потърси.
 
Източник : Здравко
Коментари [2] | Отваряно [18760]

Сподели в :
 
 
nick | коментар

 
CCCP | 2015-06-04 02:22:57 | 77.238.80.* | | Sofia
Я, пак ли е 2002-ра година?
kaloyano81 | 2016-07-07 14:35:49 | 78.130.213.* | | Plovdiv
че то нашите депутати освен български друг не знаят език оп щях да забравя карабинитр

Бой нямаше. Имаше превантивно-възпитателна дейност, извършена с голяма динамика
---- naso
Страница :
Най-ново   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >   >>   Най-старо  
за контакти, разклонители, щепсели и други ел.материали : feb [маймунско а] kafence [точка] com 
Оферти за екскурзии, почивки и хотели  |  Защита на данните | Условия за ползване ©2002-2022 kafence.com All rights reserved.
Maintained by Linux на българскиexec : 0.04