kafence.com
за хора, небезразлични към хумора
 


Смешни снимки от веселбата
Смешна снимка anti 04 Смешна снимка anti 05 Смешна снимка anti 09 Смешна снимка anti 13 Смешна снимка anti 14 Смешна снимка anti 15 Смешна снимка anti 17 Смешна снимка anti 21 Смешна снимка anti 22 Смешна снимка anti 23
<-- По-нови По-стари -->
-- 2015-04-23 16:05:35 -- feb

За ИТ специалистите, брака, секса, любовта и проституцията

За ИТ специалистите, брака, секса, любовта и проституцията | 1. Working as a freelancer - Проститутка без сводник. Работи на места подобни на околовръстното. Няма протекции. Ниско заплащане. От време на време не и се плаща и е бита. Свикнала е на всякаква работа, но няма критерии за качество. Повечето клиенти са като мазни тираджии. От една страна е свободна, но от друга работата е несигурна и опасна.

2. Working as an outsourcer- Проститутка със сводник. Той прибира повечето от парите. Има протекция, ама има и бой. Няма възможност за развитие. Прехвърлена е от клиент на клиент по модела "К'вото дойде"

3. Working in "dedicated team" - Проститутка, която работи на витрина на червените фенери. Всичко е добре осигурено. Полицията я пази. Всичко се заплаща, но се работи само на тази витрина и ако няма клиенти, заради локацията (сиреч проекта) се налага да си търси друга. Работата е отново бездуховна, но поне има договореност и легалност.

4. Working in a StartUp - Безразсъдна хипи любов между тийнейджъри без особено голям шанс за успех. Чувствата са искрени, но сигурност рядко има. Малки шансове за успех, но ако стане е за цял живот.

5. Working in average product company - Стандартен брак даващ сигурност. Типична средна класа. Женена жена с мъж, който и' е познат до болка. Есксурзиите са максимум до о.Крит, защото другото не е от тяхното ниво. Стандартен бой, секс и сръбска музика по балкански.

6. Working in the best product companies - Жена златотърсачка хванала богат мъж. Всичко е супер, защото се върти един и същи репертуар, което дава чувство на сигурност. Обкикалят света и лукса измива срама от други работи. Основният проблем е големият интерес към мъжа и огромната конкуренция на пазара. Затова жената трябва постоянно да се тунингова и upgrade-ва, за да може да отговоря на нуждите на пазара. След определена възраст със сигурност е подменена.

7. Working as a contractor - Елитна компаньонка работеща само с клиенти тип депутати. Те са същите мазници като другите, но плащат повече и работата се върши на чистоплътни и луксозни места. Има елемент на сигурност и свобода, но работата си остава проституция по същество. Нужно е обаче да се знаят различни езици и да се държи отлично ниво на външния вид - депутати са придирчиви.

8.Working in your outsourcing company - Бивша проститутка вече настояща Mадам. Зарибява други проститутки и се възползва от тях с всякакви средства. Няма ограничение на подходите на работа - всичките са еднакво безпринципни.

9. Working in a company where you feel happy - Брак по любов. Всичко върви гладко и щастливо, но се среща твърде рядко. Основен проблем е, че както любовта, така и работата е преходна. Все пак си заслужава да се потърси.
 
Източник : Здравко
Коментари [2] | Отваряно [25475]

Сподели в :
 
 
nick | коментар

 
CCCP | 2015-06-04 02:22:57 | 77.238.80.* | | Sofia
Я, пак ли е 2002-ра година?
kaloyano81 | 2016-07-07 14:35:49 | 78.130.213.* | | Plovdiv
че то нашите депутати освен български друг не знаят език оп щях да забравя карабинитр

Бой нямаше. Имаше превантивно-възпитателна дейност, извършена с голяма динамика
---- naso
Страница :
Най-ново   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >   >>   Най-старо  
за контакти, разклонители, щепсели и други ел.материали : feb [маймунско а] kafence [точка] com 
Оферти за екскурзии, почивки и хотели  |  Защита на данните | Условия за ползване ©2002-2023 kafence.com All rights reserved.
Maintained by Linux на българскиexec : 0.06