kafence.com
за хора, небезразлични към хумора
 


Смешни снимки от веселбата
Смешна снимка invalid user Смешна снимка hi sexy Смешна снимка internets hate Смешна снимка finlandski grafiki Смешна снимка dancers Смешна снимка vsichki sa happy Смешна снимка selfie Смешна снимка strong people Смешна снимка vinagi shte e na pyrvo mqsto Смешна снимка losho nachalo
<-- По-нови По-стари -->
-- 2009-02-16 14:34:32 -- feb

За видовете мацки

За видовете мацки | Снощи излязох с един приятел. Един от малкото и много добри приятели, които имам. Бяхме решили да започнем със споделянето и удавянето на тегобите от седмицата в коктейли, а после да убием самотата си в по-твърди питиета.

И двамата сме леко сноби или само се правим на такива, ама не си падаме по някакви кръчми и механи, а по клубчета, лоби-барчета и ресторанти...а и пицарии...

Понеже бяхме решили категорично за коктейлите се забихме в едно клубче /не че са много в нашият град– то даже е единствено и не е точно клубче, ама става/. Аз реших да експериментирам и си поръчах един коктейл с името „Зелена вещица”, защото бях в зелено и ми изглеждаше стилно, а пича заложи на провереното – „Секс на плажа”. Докато се забавлявах с бармана, който мяташе бутилки и се закачаше със сервитьорките, приятелят ми ме дръпна леко и каза „Леле, Радост виж къде сме бе, мацко. Ние сме като такива, дето са тръгнали да допиват след сватба и са налетяли на същите, ама идващи от погребение...”. Не бях обърнала внимание - обикновено не оглеждам хората, ама като се обърнах...всички ни зяпаха. Не че нещо...е малко изглеждаме като двойка, ама не това беше причината за интереса на хората около нас. Просто бяхме като дошли от друго място, от друго време...от друг град...често ми се е случвало като ходя да си купувам нещо да ме питат от къде съм, ама то е защото се обличам различно, а не по модите на града – като фолк – звезда или с анцунг „Адибас”... другите модни тенденции не ги знам какви са. Издразних се леко, защото ни обсъждаха – разбрах го, а после ги погледнах и започнах да се смея...разпределението в заведението бе следното – в единият край 2-3 влюбени двойки, по средата, но най-вече около бара – градските бекове и коцкари, а в другият край – момите, дето чакат само някой да ги почерпи с едно пиене и са негови. Стана ми смешно и циникът в мен определено вкара три коментара по този адрес. С приятелят ми запо1нахме да залагаме кой от бековете, коя от момите ще забие и как ще го направи. Аз спечелих...още един коктейл от него...защото познах изтърканите методи и подходи на бековете без въображение, а той малко ги надцени... иначе щеше и той да има коктейл. J

Той ме попита какви според мен жените в заведението... а и по принцип...аз му отговорих нещо хапливо от типа на смотли...и решихме, че можем да направим категоризация.

Та така ето нашите полупияни и полутрезви изводи за жените....Има изключително много категоризации и опити да се разграничат видовете жени. Аз вярвам, обаче на това, което виждам и съм склонна да приема по-скоро мъжката позиция за жените, още повече, че имам и очички все пак....Та, според нас двамата жените се делят на четири вида:

1. Кучки
2. Кифли
3. Мивки
4. ПичкиХайде да стартираме с кучките:Плюсове на жените-кучки:* Те са секси, перверзни са и са многообещаващи J
* Знаят как да се държат с мъжа, за да задържат вниманието и интереса му
* Обичат да кокетничат и да събуждат всички мъжки сетива
* Никога не искат да ги прегръщаш на обществени местаМинуси на жените- кучки:* Никога не можеш да знаеш кога тези жени са искрени и кога играят
* Влюбваш се в тях, а те те зарязват болезнено и ти се подиграват
* Винаги трябва да плащаш сметките, дори и тези в които не си участвал
* Има някаква мръсна женска солидарност между Нея и приятелките и и каже ли че си кофти тип смятай за минута си загубил всички шансове там и ти е изграден кофти имидж.

Когато си говорим за кифли трябва да имаме в предвид и да знаем за тях следните неща:Плюсове на жените - кифли:

* Обикновено са готини и „има нещо с тях”.
* Изглеждат нуждаещи се някой да ги закриля и спаси /най-често трябва да ги спаси от самите тях, ама убийството не е законно ;-)/
* Притесняват се да говорят за секс с мъжете, защото смятат, че е твърде интимно и имат желания да го правят само с подходящия човек – това е супер, защото е достатъчно че говорите толкова много за секс с приятелчетата в офиса и по кръчмите/клубовете айде няма нужда и на срещата/у дома това да е тема номер 1.
* Кулинарен виртуоз е и може да сътвори чудеса от парче сирене, едно яйце, лютеница и хляб.
* Грижовна и нежна е и винаги усеща момчето къде се намира като настроение – връх или спад.
* Стават хем за секс, хем за връзка по дефиниция.Минуси на жените - кифли:

§ В повечето случаи не знаят кои са, къде са и изобщо какво става и по този начин създават една доста печална слава на всичко женско .

§ Нерешителни са – трябва да ги кандардисваш за почти всичко, особено за секс – „И сега миличка, малко само да се попрегръщаме...не, разбира се как можеш дори да си помислиш, че ще правим това мръсно нещо, наречено секс...а нова блуза ли имаш? Може ли да пипна – да видя колко е мека...ау, а колко добре изглеждат гърдите ти с нея...искам да ги докосна...е как може да си помислиш, че искам да правим секс?...” и т.н.

§ Способни са да се разреват по всяко време и за всичко, без да е ясно какво е провокирало сълзите им – дали милият жест на едно момче, подаряващо цветя го е изтълкувала като мило и уникално и се е разплакала, защото и тя е влюбена и има кой да и подарява цветя или именно, защото е влюбена, пък виждаш ли големият лош мъж не и подарява всекидневно цвете...Няма нужда да питате – няма да ви каже.

§ Иска нещо сериозно и ако може да е сега и веднага. Добре де, да не е сватба, ама поне да заживеете заедно дали може?

§ Непрекъснато иска да я гушкате, държите за ръка и да и казвате, че я обичате. Иска го постоянно и навсякъде...всъщност ако може на публичните места също – нека видят колко сте/е щастливи/а.А сега да преминем към мивките:Плюсове на жената - мивка:

§ Обича секса и го прави много, навсякъде и ощастливява значителен процент от мъжкото съсловие.

§ Гледа порно с образователна цел и позволява да и се прави всичко, което правят там.

§ Можете да се наговорите с приятелчетата и да я гаврите цяла вечер – тя ще си помисли, че и правите комплименти и я сваляте вкупом.

§ Не иска задълбочена и романтична връзка /това качество може да е и недостатък, но зависи от търсенето и предлагането/

§ Има много приятелки мивки и като оправиш едната можеш да се ориентираш към другата и успеваемостта със следващата не е проблем – там женската солидарност я няма – важното е да си лъскав и склонен да харчиш пари за тях.Минуси на жената-мивка:§ Чете Космополитън, Ел, Ева и подобни женски списания в несвяст и може да се изказва компетентно предимно за прически, мода и секс, но ако са от малък град е под въпрос, защото спецификите на голямото село са си оказали въздействието и за тях модерни са фолк – звездите, а пък Космо се чете, за да се види новата информация в секс-рубриката, но не прави нещата които са написани там – смята, че това от порното е достатъчно.

§ Лиляна от Биг Брадър и е пример за подражание.

§ Подбира мъжете в зависимост от дебелината на портфейлите им и годината на производство на колите им.

§ Става само и единствено за секс. Толкова е проста, че не разбира дори, когато се ебаваш и гавриш с нея безогледно.Дойде и редът на последната групичка моми, т.нар. пички. Ето какво и за тях:Плюсове на жената – пичка /в единствено число, защото са рядко срещан вид/:§ Умна е и е достоен събеседник – можеш да говориш с нея за други жени, за книги, да и споделиш за всички проблеми с компа или колата, а за последните две ако не може да ти помогне, поне ще се направи, че ви слуша и сигурно ще е така.

§ Можеш да правиш почти всичко с нея – да се напиете заедно, да споделиш проблемите си, да отидете заедно, за да си купиш нов пуловер и да знаеш, че ако ти стои зле – тя ще ти го каже искрено и в прав текст.

§ Обикновено не е ангажирана с връзка, което означава че е почти винаги на разположение.

§ Познава жените и може да ти помогне за някоя от тях – какво харесва, как да я свалиш по-бързо, какви са тайните на дълбинната женска психология или пък какви са концептуалните разлики между двата пола.

§ Тя е секси и можеш да флиртуваш с нея, в случай че си много зле и закъсал, а пък тя ще ти отвърне, защото това е част от играта между вас.

§ Може да ти разкаже за какво се говори когато се съберат само жени и да ти каже кои секс похвати им допадат повече и кои не /ако наистина е пичка ще каже, че много зависи от настроението на момето и че преди да правиш каквото и да е трябва да я усетиш как иска да го направиш/.

§ Усеща кога от какво се нуждаеш – може да псува заедно с теб или да те прегърне, когато ти е трудно...или пък да ти каже „Недей да ревеш магаре, че ще се разрева и аз и ще ми се размаже спиралата, или ти се намира една тук, че да си оправя после грима ?” ... или нещо от този род и ще бъдете благодарни за това, че я има и че е до вас/не си мислете обаче, че може да пърдите, да си бъркате в носа или да плюете на обществени места - това, че е пичка не игнорира факта, че е жена/

§ Можете да излизате заедно на лов за мъже/жени и да се обзалагате кой първи ще забие набелязаният обект.

§ Има много готини приятели и познати и всички я уважават, а твоите приятели ти завиждат за нея...всъщност и ти си завиждаш за нея и не знаеш как така я откри...ти ли всъщност откри нея или тя теб? Лелеееее...каква е хитруша само....Минуси§ Не можеш да правиш секс с пичката – убеден си, че ще си паснете, усещаш я коко е добра, мечтаеш за това да усетиш топлината и т.н., но НЕ МОЖЕШ. Жената-пичка е такава именно заради това...не се опитвай да я превръщаш в „приятелче за секс” или в „приятелка за връзка” и в двата случая ще я загубиш /има един-два случая, в които наистина е имало хепиенд...ама ти би ли рискувал?/

§ Рано или късно единият „хлътва” и започва да иска „нещо повече” или пък тя си намира пич и нещата се променят.Това са нещата, които мъдрихме почти цяла вечер или по-скоро нощ...единственото нещо за което гарантирам е, че това е моето мнение и тезата на един мой приятел представени под формата на обобщено писмено изложение...Ако имате желание да допълните нещо...всичко е открито за коментари...

Не направихме характеристика на мъжете, защото се оказа, че те не са толкова сложни и многопластови и стана ясно, че си ги познаваме.

Идеалната жена за един мъж, както вече сте предположили е комбинация от тези четирите горе, ама тя затова е идеална, щото я няма.

Когато заговорихме за идеалния мъж – моят приятел изпадна в алкохолен делириум и каза, че му се повръща... :-)
 
Източник : неизвестен
Коментари [13] | Отваряно [38494]

Сподели в :
 
 
nick | коментар

 
pari | 2011-03-26 16:32:29 | 77.85.231.* | | Stara Zagora

Бой нямаше. Имаше превантивно-възпитателна дейност, извършена с голяма динамика
---- naso
Страница :
Най-ново   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >   >>   Най-старо  
за контакти, разклонители, щепсели и други ел.материали : feb [маймунско а] kafence [точка] com 
Оферти за екскурзии, почивки и хотели  |  Защита на данните | Условия за ползване ©2002-2023 kafence.com All rights reserved.
Maintained by Linux на българскиexec : 0.05