kafence.com
за хора, небезразлични към хумора
 


Смешни снимки от веселбата
Смешна снимка pod chorapcheto se krie slivka Смешна снимка art graduate vs tourist Смешна снимка brtalqga Смешна снимка start where you are Смешна снимка neuspeshen parkur Смешна снимка kokteil bira sunset Смешна снимка spi si spi si Смешна снимка taka se pribiram vkyshti az sym otdqsno Смешна снимка together since 1962 Смешна снимка mlad hazqin tyrsi kvartirantka
<-- По-нови По-стари -->
-- 2006-09-21 16:22:17 -- feb

Как да си изпросиш отпуск

Вариант 1:

Скъпи шефе,

В продължение на цяла година правих всякакви опити да се измъкна от железните Ви ръце. Всеки ден си казвах, че си тръгвам веднага след като завърша настоящия проект. И всеки ден се оказваше, че проектът е ‘подкаран’ отзад напред и трябва да подхващам всичко отначало. Всеки от изминалите 365 дни на проклетата година се оказваше “най-неподходящия за отпуск момент”. И заради това ме избивам на тъжен смях когато някой каже, че крепостничеството било отдавна отменено. И когато ми се обаждате по мобилния звъненето му (а рингтонът Ви е грухтенето на свиня, ако искате да знаете) ми причинява физическа болка. Но от днес всичко се промени!

Откраднах жена Ви! Държа я като заложник!

Условията ми са следните:

1. Две седмици платен годишен отпуск.

2. Материална помощ за отпуската в размер на 5 месечни заплати.

3. Командировка за 10 дни в Сан Педро де Алкантара, във вила, чийто адрес ще Ви дам по-късно. За двама (не, няма да водя Вашата жена).

Не се опитвайте да се свързвате с полицията. Вчера разказах на жена Ви причината за моята постъпка. Тя дълго плака, а след това ми каза да Ви предам: “Ако се обадиш на полицията, ще ти скъсам главата, деспотино!”

С уважение,
Вашият служител.

Вариант 2:

Уморих се.

Стоя на ръба на бездната, гледам я в очите и виждам в тях ненавистния образ на главния счетоводител и ужасът. Бездната се ужасява от състоянието ми. Подобно на ранен тигър вече не се нося по вълните на реката на Живота, а съм паднал омаломощен на брега й, слушам плясъка на вълните, но нямам сила да надигна чело. Гадината от отдел “Доставки” се опитва да ми извади очите. Охраната застрашително ми ръмжи. Само Вие може да ме спасите. Пуснете ме в отпуск за две седмици — заклевам Ви, най-скъпи мой!

Предварително благодаря.

И БЪДЕТЕ ПРОКЛЕТ НАВЕКИ АКО ОТГОВОРЪТ ВИ Е ОТРИЦАТЕЛЕН!

Вариант 3:

УНИКАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ!

Искате да си починете от служителя Иванов?

Искате да не гледате унилата му физиономия поне за няколко дни?

Искате да не чувате мрънкането и риданията му?

Намерих идеалното решение за Вас!!!

Позвънете! 555.99.99. Служителят Иванов.

Вариант 4:

Приготвил съм си моторния трион. Приготвил съм и всички инструменти, необходими за трепанация на черепа. Колтът ми е смазан, ножът е балансиран, а брадвата — наточена. Клещите, френският ключ, нискооборотната бормашина — всички са готови за употреба. Сярната киселина весело бълбука в колбата. И въобще: изцяло съм подготвен за отпуската, за която Ви моля с уважение.

Е, а ако не може да ме пуснете веднага — мога да разбера ръководството на компанията ни и да не отида на почивка. За мен няма значение къде точно ще използвам отпускарските си аксесоари, в офиса или в онова забутано градче, дето смятах да замина за седмица време.

Вариант 5:

Накратко: няма да ме има за две седмици. Как е най-добре да оформим отсъствието ми — отпуск ли ще ми дадете или ще ме уволните? Благодаря за консултацията.
 
Източник : slackpack.net
Коментари [2] | Отваряно [32019]

Сподели в :
 
 
nick | коментар

 
liybopiten | 2006-11-14 14:24:38 | 62.75.200.* | | Strassbourg, France
dali nqkoi 6ef gi 4ete tiq i im se smee ? :D
NikDaPhreak | 2007-08-28 16:47:25 | 193.24.241.* | |
Вариант 5 е реализиран вече от разни хора. А иначе - да, аз се падам в момента шеф и чета.. ;-)

Бой нямаше. Имаше превантивно-възпитателна дейност, извършена с голяма динамика
---- naso
Страница :
Най-ново   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >   >>   Най-старо  
за контакти, разклонители, щепсели и други ел.материали : feb [маймунско а] kafence [точка] com 
Оферти за екскурзии, почивки и хотели  |  Защита на данните | Условия за ползване ©2002-2023 kafence.com All rights reserved.
Maintained by Linux на българскиexec : 0.06