kafence.com
за хора, небезразлични към хумора
 


Смешни снимки от веселбата
Смешна снимка time magazine 1974 vs 2006 Смешна снимка modno izvrashtenie Смешна снимка tova broi li se za cherveno Смешна снимка perfektnoto mqsto za pyteka Смешна снимка brutalen magazin za igrachki Смешна снимка zarejda s voda Смешна снимка za facebook Смешна снимка kontrabanda Смешна снимка cheaper Смешна снимка recession
<-- По-нови По-стари -->
-- 2009-09-14 01:12:25 -- feb

Как да споделим радостта от пръднята?

Как да споделим радостта от пръднята? | пръдня пърдене Случвало ли ви се е да се събудите сутрин и излежавайки се в леглото да пуснете Гръмовна пръдня, която разклаща прозорците и напуква старата мазилка на тавана? Случвало ли ви се след обилно преяждане да излезете на разходка и в момент на усамотение да пуснете една от онези тихи, Лепкави и Отровно-Зловонни фъсни, след които се чувствате олекнали поне наполовина? Не ви ли се е искало, в тези почти оргазмични моменти на личен триумф, да не сте сами? Не ви ли се е искало да споделите с някого чувството на освобождение, идващо след едно такова газоизпразване? Стремежът към споделяне на радостта от преживяното е стар колкото човечеството... Или както е казал народът: "Споделената пръдня е двойна пръдня"!

Основен проблем, с които се сблъсква всеки, решил да сподели своите чувства, когато пърди, е че не всички хора на тоя свят са добронамерени и склонни да съпреживяват пръднята на ближния. Много от тях от чиста завист и злоба предпочитат да стоят далече от вас докато пърдите. Наш дълг е при всеки удобен случай да отстояваме своето право на споделено щастие, като издирваме такива хора и надлежно ги опърдяваме.

Нека условно наречем хората, с които искате да споделите пръднята си, публика. Съществува пряка връзка между силата на споделените чувства и качеството на пръднята - колкото по-силно се чува и по-силно мирише, толкова "ефектът на съпреживяване" е по-силен. От тук идва и необходимостта да търсим начини да атакуваме слуха и обонянието на публиката по-ефективно.

Съвсем логично е, когато търсите взаимност в изпърдяването, първо да си осигурите публика. Всички ваши усилия (заедно с пръднята ви) ще отидат на вятъра, ако внимателно не сте планирали така че, когато моментът настъпи, покрай вас да е пълно с хора, за предпочитане без хрема. Затова като първа стъпка си отбележете места, където има много хора. Места като улицата или стадиона не са много подходящи обаче, тъй като там миризмата и звукът, които бихте произвели, просто ще се размият в общия фон.

Веднъж намерили публика, от вас се иска да следвате двата основни принципа за постигане по-голяма ефективност при споделяне на пръднята:

1) Хванете ги натясно - принцип на малките пространства.
Изборът на тесни затворени помещения е от изключително голяма важност. Така с една пръдня удряте три заека, ако мога така да се изразя: публиката няма къде да мърда, миризмата се запазва по-дълго време, а звукът се чува по-силно и ако имате късмет, кънти.

2) Хванете ги неподготвени - принцип на изненадата.
Неподготвената публика винаги реагира спонтанно и ще имате уникалният шанс да следите неподправеното изражение по лицата на хората, които току-що сте обгазили.

Както ще видим по-долу тези принципи могат и да се нарушават понякога за постигане на по-голяма близост с публиката.

Ето някои стандартни ситуации и съвети как да ги отработим най-ефективно:

- Пърдене в асансьора
Асансьорът е може би най-доброто място са пърдене поради факта, че е тесен, затворен и обикновено пълен с хора. Само хората без въображение обаче пърдят директно, като влязат в вътре. Много по-ефективно е да изчакате някой да се наведе да си върже обувката например. Тогава просто се нагласете по-удобно, завъртете си задника в посока на главата на наведения, надупете се леко и открийте огън (принцип на изненадата). Резултатът ще надхвърли и най-смелите ви очаквания. Избраният от вас реципиент, ще бъде истински зашеметен от внезапният прилив на чувства, затова не му се сърдете ако забрави да ви благодари. Друга лесна, но много ефективна техника е просто да пръднете и да натиснете копчето за спиране. По този начин ще дадете повече време на околните да се насладят пълноценно на пръднята, с която сте ги удостоили. Идеалният случай би бил просто да предизвикате повреда, така че няколко часа да прекарате "насаме" с публиката си.

- Пърдене в колата/автобуса/влака/публичния транспорт
Превозните средства имат предимството, че събират много публика на едно място. Обикновено са затворени и предлагат ограничени средства за вентилация. Една мощна, точно разчетена пръдня, пусната в софийски автобус в пиков час има шанс да достигне до много широка аудитория и да направи много хора едновременно съпричастни с вашето щастие. За съжаление шумът, който е характерен за автобусите, ще заглуши повечето от звука от пръднята, затова ще трябва да разчитате най-вече на миризмата. Подгответе се старателно, като няколко часа преди да се качите в превозното средство, хапнете поне 3 от следните съставки: боб, нахут, престояло мляко, вкиснат компот, леко развален чесън, меки круши или праскови, кисело зеле и праз. Нагласете се така че задникът ви да сочи към лицето/лицата на някои седнал пътник/пътници. Както в случая с асансьора, един изстрел от упор би предизвикал много по-голям ефект отколкото безадресно пуснатата пръдня.

- Пърдене в офиса
Предимство на пърденето в офиса е, че имате вътрешна информация за разположението на вашите колеги и някои елементи от инфраструктурата. Например знаейки къде се намира вентилаторът или климатика, можете да застанете така, че една достатъчно мощна пръдня да обиколи максимално пространство за кратко време. Тук не бива да пропускаме и пърденето по време на бизнес срещи. Те обикновено се провеждат в малки затворени стаи и предлагат идеални условия, тъй като освен това са и шумоизолирани (принцип на малките пространства). Дори да не сте поканени на срещата, винаги можете просто да влезете за малко да се изпърдите насред стаята, да пожелаете лека работа и да си излезете (принцип на изненадата).

- Пърдене в ресторанти и заведения за обществено хранене
Егоистичните типове, които отказват да сътрудничат, когато искате да споделите своите газове и облекчението от тяхното изпускане, много често се срещат в заведенията за обществено хранене - особено в по-скъпите. Затова не очаквайте да получите благодарности, ако си пуснете душата на такова място. Въпреки това не бива да се притеснявате, защото съществува силна корелация между степента на егоизъм у хората и реакцията, която предизвиква у тях една добре насочена пръдня. Заведенията за обществено хранене предлагат много възможности за изява. Като за начало може да помолите сервитьора за затвори прозореца или да спре климатика защото ви е студено. След това е лесно, просто си изберете маса с кротко-вечеряща публика, надупете се и ... в атака! Може да обиколите няколко маси. Всички видове от познатите ни пръдни вървят на подобни места: Гръмовна (с разновидност Топовна), Картечна и Картечно-Гръмовна, Отривиста, Класическа, Мазна, Люта, Мазно-Люта, Отровна и др. Ако в заведението е шумно, можете са призовете към тишина като почукате с вилица по някоя чаша. Бихте могли също така да си приготвите и запалка, с която да си запалите пръднята (принцип на изненадата).

- Пърдене в палатка, туристически заслон или хижа
Тук отново имаме изпълнен принципът на малките пространства, затова подходящи са както звучните, така и миризливите пръдни.Избягвайте да пърдите, когато се намирате в спален чувал. Спалният чувал само ще възпрепятства звука и миризмата, които се стремите да споделите с околните. По-добре излезте от чувала и си пръднете на спокойствие. Няма смисъл да пърдите на главата на спящи хора. Спящата публика трудно би оценила облекчението, което изпитвате, когато се изпърдите. По-добре събудете човека/хората и тогава атакувайте (принцип на изненадата)! Трябва да отбележим, че публика в легнало положение, събудена по среднощ, се среща рядко и е изключително подходяща за опърдяване, затова запазете за такива случаи само най-добрите си пръдни.

- Пърдене по време на секс
Обикновено по време на секс е изпълнен принципът на малките пространства. За съжаление, когато имаме постоянен партньор принципът на изненадата е трудно постижим. За това е добре да се изпърдим още по време на първият ни сексуален контакт с даден партньор. Най-подходяща за целта разбира се е позата 69, известна още с древно-египетското си име "пръдни ми в устата". Съществува и не-по малко популярната поза "пръдни ми на кура". Последната е малко надценявана защото въпросният орган не притежава нито рецептори за обоняние, нито слухов апарат.

- Пърдене на училище или в университета
Учебните заведения предлагат много добри условия за пръдлива комуникация между вас и вашата публика. Големите размери (нарушен принцип на малките пространства) и специфичната акустика определят Гръмовния или Картечно-Гръмовния тип пръдня като предпочитан за такива места. Изберете подходящ момент, когато е тихо и действайте (принцип на изненадата). Както в ресторанта и тук можете да затворите прозорците предварително, а както при бизнес срещите и тук не е задължително да бъдете в клас през цялото време: просто стойте до вратата на залата докато чуете, че вътре става тихо, влезте, качете се на катедрата и пуснете гълъбчето. От уважение към аудиторията може да не се надупвате към тях - ако добре сте се подготвили, звукът ще се чуе еднакво добре и ако сте с лице към тях.


Ето и някои възклицания, които могат да помогнат да привлечете вниманието на публиката:
- най-стандартното "Оооооооооооохххххх...". Важно е да се произнесе с рязко и отчетливо "О" в началото и накрая съвсем да затихне.
- "Идва, идва, идва, идва....", в този момент пускате пръднята и продължавате както в предишната подточка. За подчертаване на чувствата, които ви обладават в момента, може да подбелите очи и после да ги притворите блажено.
- "Внимание"... пауза за да разберат всички кой е извикал ..."огън бий!"

След като веднъж овладеете основните техники и ситуации, може да експериментирате с по-сложни неща като:
- Пърдене в шнорхела на движещ се плувец
- Пърдене в кислородния апарат на тежко-болен
- Пърдене в противогаза на бягащ войник
- Пърдене в условия на безтегловност и др.

Нека да разгледаме и един доста специфичен случай: понякога в напъните си да изкарате по-мощна пръдня, може да се насерете. Насирането в гащите при пърдене е естествен процес и може да се разглежда като част от цялата пръдня. Следователно трябва да се стремите да го споделите с околните! Например в случая, когато пърдите върху някоя маса в ресторанта и се насерете случайно, няма нужда да се притеснявате. Просто си събуйте гащите и покажете на околните какво има там. Може даже да поведете дискусия относно цвета и агрегатното състояние на лайното. Истински съпричастните към вашето облекчение хора ще проявят интерес и даже могат да ви покажат и техните гащи за сравнение.

Съвсем очевидно е, че срането също носи огромно облекчение и следователно трябва да бъде споделяно с околните. Начините да направим публиката съпричастна с нашето сране ще бъдат разгледани в отделен научен труд.

Следва...
 
Източник : skindiver.cult.bg
Коментари [18] | Отваряно [37457]

Сподели в :
 
 
nick | коментар

 
Scuter | 2009-09-15 22:25:00 | 75.6.45.* | | Morgan Hill, United States
Izrodi! xaxaxaxxa. koi bolen mozyk go e izmislil :)
КрасимирРРРР | 2009-12-12 16:54:13 | 81.241.110.* | | Namur, Belgium
Велика е статийката! Смях се на глас :D
ww | 2011-02-03 02:21:07 | 77.85.231.* | | Stara Zagora
http://www.mypokerjokes.com/
aip55 | 2013-03-14 22:25:36 | 79.100.136.* | | Plovdiv
заболя ме корема от смях
Анонимен | 2018-07-03 12:48:50 | 85.118.68.* | | Sofia
Няма, обаче коментар за зор в градски транспорт
Анонимен | 2020-03-20 13:18:31 | 77.77.12.* | | Dupniza
Леле кой тъпанар го е писал т'ва

Бой нямаше. Имаше превантивно-възпитателна дейност, извършена с голяма динамика
---- naso
Страница :
Най-ново   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >   >>   Най-старо  
за контакти, разклонители, щепсели и други ел.материали : feb [маймунско а] kafence [точка] com 
Оферти за екскурзии, почивки и хотели  |  Защита на данните | Условия за ползване ©2002-2023 kafence.com All rights reserved.
Maintained by Linux на българскиexec : 0.05