kafence.com
за хора, небезразлични към хумора
 


Смешни снимки от веселбата
Смешна снимка jetoonche Смешна снимка boski Смешна снимка palachinki Смешна снимка ofatahme ta Смешна снимка jensko shte e Смешна снимка kalishtaci Смешна снимка dryj sa-ni sa puskai Смешна снимка spoko ima Смешна снимка plajen art Смешна снимка ne sa krii pod krevata
<-- По-нови По-стари -->
-- 2013-05-30 17:12:35 -- feb

Жена в мъжки колектив

Жена в мъжки колектив | Месец първи:

Здравейте! Ужас - около мен само мъже!
Аз съм сама, а те са 10 (е, има и симпатични).
Да полудееш: по-добре да не идвам с пола, че все едно съм гола, никой за нищо да е помолиш (или още час около теб ще се навърта тълпа от мъже), до тоалетната да не отидеш, (пред картонената врата веднага се оформя група пушачи). Всички работят напрегнато - ококорили са се в мониторите като побъркани.
С приятелката си да не побъбриш - всички колеги говорят по телефона не повече от 5 минути и то само по работа. На сайта за дамско бельо да не влезеш и да не обсъдиш Дженифър Лопез. Направо ще откача!!!

Месец втори:

Като че ли става. До тоалетна може да се отиде при съседите (има отделна дамска тоалетна), а и сайта за бельо може, но само ако стоя с каменна физиономия. Джей Ло не върви тук, а някаква Анита Блонд. Всички разговори са за зимни гуми, автомобилно масло, компютърни игри и части, а моето Пежо 206 предизвиква отвращение. Към моите молби вече се отнасят по-спокойно. Симпатичните мъже намаляват от ден на ден.

Месец трети:

Може да се живее. Анита Блонд - немкиня с бюст 2D, в сравнение с нея Джей Ло е плоска кат' дъска. Гуми с шипове вече не се използват,
а най- доброто двигателно масло е синтетичното, сайтът за бельо е одобрен.
Видяха приятелката ми - и тя е одобрена.
Полата ми също е одобрена, количеството на симпатични мъже се намали до един. Мъжете до пепелника намаляват драстично при думите: "Момчета, ще ползвам тоалетната",
а фразата по телефона "аз съм на друго ниво" се отнася за ползваната в момента мрежова стрелялка - не за работа.

Месец шести:

Всички са свои. Смених Пежото за VW, няма смисъл да се возя на френски боклук. Джей Ло с нейния дебел г*з хич не върви. Вчера с момчетата бихме логистиката на Quake III Arena и спечелихме каса бира. Поръчваха от сайта за проститутки - обяснявах на момчетата, как да различават естествени от силиконови гърди.
"Добре момчета, отивам да пикая" води рязко опразване на територията около пепелника.
Нито една симпатична мутра.....дали да не сменям работата?!?

Година:

Пичове! "Бутнах" порца на компа с около 10%, миналата седмица изкълчих всички на контра -та, а в петък надпих админа. Вчера дойде нова девойка - бива я. Притеснява се да отиде до тоалетната и да влиза в женски сайтове. Новобранец.
 
Източник : Здравко
Коментари [1] | Отваряно [31202]

Сподели в :
 
 
nick | коментар

 

Бой нямаше. Имаше превантивно-възпитателна дейност, извършена с голяма динамика
---- naso
Страница :
Най-ново   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >   >>   Най-старо  
за контакти, разклонители, щепсели и други ел.материали : feb [маймунско а] kafence [точка] com 
Оферти за екскурзии, почивки и хотели  |  Защита на данните | Условия за ползване ©2002-2023 kafence.com All rights reserved.
Maintained by Linux на българскиexec : 0.05