kafence.com
за хора, небезразлични към хумора
 


Смешни снимки от веселбата
Смешна снимка tech support Смешна снимка dejections Смешна снимка ne kysai flaera Смешна снимка samo za vqrvashtite v prerajdaneto Смешна снимка where is your God now Смешна снимка douchebag Смешна снимка knock knock Смешна снимка milioni dolari Смешна снимка pak amerikancite na koito benzina im e skyp Смешна снимка you didnt burn the beer
<-- По-нови По-стари -->
-- 2014-03-28 16:40:19 -- feb

Колко е хубаво да си дебела

Колко е хубаво да си дебела | Не, не мога да ги разбера кльощавите жени, нито тези, които се стремят да ги достигнат. Как може да се живее с толкова много проблеми? Ето аз, например, се радвам на всеки нов килограм.
Да бъдеш дебел е толкова практично и изгодно.
Не вярвате ли? Ами, да видим!

Страх ли ви е да се прибирате вечер сами? Да, нали? Толкова много сексуални маниаци бродят навън. А аз си ходя съвсем спокойно сама, дори и в най-тъмния квартал. С нетърпение чакам някой да ме нападне, за да видим кой-кого… Явно маниаците никак не са глупави и го усещат отдалече, защото досега не съм видяла нито един. Честна дума!
Слабите жени харчат купища пари за нови дрехи. И изобщо не се сещат, че ако затлъстеят порядъчно, в магазините просто няма да има от техния размер. А ако случайно намерят нещо, то ще е непременно в черен цвят. А кой има нужда от десетки черни чували? И без това едва ли има някаква съществена разлика между тях. Ето един прекрасен начин да се икономисат време и пари. Яжте, дебелейте и пестете!
Ако винаги сте си мечтали за собствена кола, а все не можете да съберете пари, дебелейте! Така или иначе, когато вече не можете да се промушвате през вратите на градския транспорт, ще ви се наложи да си купите автомобил. И то истинска кола, голяма и здрава, а не някакво си мини моделче, качването в което е по-трудно даже от това да се напъхаш в препълнена маршрутка в пиков час.
Забелязали ли сте, че повечето ви приятелки ви канят рядко на гости? Наднорменото тегло ще ви помогне да разрешите този проблем! Само 30 кг са ви нужни, за да станете желан гост във всеки дом и да ви засипят с молби да наглеждате чуждите мъже, докато жените им са в командировка.

Ако надебелеете, всички жени ще се отнасят много по-добре с вас! Те обичат да са в една компания с дебеланки, защото това повдига самочувствието им. А нима има нещо по-хубаво от това да доставяш радост на другите?

Ако на плажа ви е писнало да ви досаждат непознати мъже, дебелейте! Така ще можете да си почивате спокойно с книга в ръка и без глупави досадници, точещи лиги около вас.
Забелязвате ли в огледалото всяка изядена вафла? Надебелейте и вече няма да забелязвате даже изядената торта. Живот без излишни душевни страдания – та това е толкова прекрасно!
Ако в телефоните на познатите ви мъже досега сте били записвани само под мъжки имена, даже и да става въпрос за чисто приятелски отношения, ако жените им са някакви побъркани ревнивки - дебелейте. Така най-накрая ще получите истинското си име в адресната книга. Освен това няма да се измъчвате, че се налага колегите ви да лъжат жените си когато останете да работите заедно до късно.

Всяко качване на кантара ви разстройва, нали? Така ви се пада! Ако бяхте дебели като мен, той нямаше да може да ви хване и тегленето ще загуби всякакъв смисъл.

Е, кажете сега, коя здравомислеща жена може да се откаже от толкова много преимущества?
Трябва да сте наистина побъркани, за да замените всички тези удоволствия за безрадостен живот със здравословно хранене и отегчително мъжко внимание!
 

Коментари [0] | Отваряно [25333]

Сподели в :
 
 
nick | коментар

 

Бой нямаше. Имаше превантивно-възпитателна дейност, извършена с голяма динамика
---- naso
Страница :
Най-ново   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >   >>   Най-старо  
за контакти, разклонители, щепсели и други ел.материали : feb [маймунско а] kafence [точка] com 
Оферти за екскурзии, почивки и хотели  |  Защита на данните | Условия за ползване ©2002-2022 kafence.com All rights reserved.
Maintained by Linux на българскиexec : 0.05