kafence.com
за хора, небезразлични към хумора
 


Смешни снимки от веселбата
Смешна снимка fb wank Смешна снимка correct posture Смешна снимка Computer Prorammiert zur Unterhaltung 1983 Смешна снимка windows 95 vs windows 8 Смешна снимка religious extremism Смешна снимка gamer logic Смешна снимка mykaa Смешна снимка ice bucket fail Смешна снимка excercise Смешна снимка new information
<-- По-нови По-стари -->
-- 2010-04-14 00:53:35 -- feb

Модна къща "Чобан Стайл"

Модна къща Модна къща "Чобан Стайл", представя известния полянски манекен Боци Бродягата. Голема личност. Манекен на непреходната овчарска всесезонна мода. Дреите са дизайнерски и функционално подбрани, с елемент на закачливост. Нема сезонна насоченост при ньим. Всъщност метеорологичната прогноза не оказва никакво значение, щото многогодишната колекция "Овчар - козар" не изисква особени артикули и допълнения към облеклото.

Гумените мулти-функционални батуше, обезпечават на притежателя им възможност за предпазване от змии, гмуранье у росна трева рано заран и преджапване на плитки участъци от барата, с цел връщане с възпитателни удари с чамалюгата на некоа "Пошла на маке си у гъза крава, да е ебем у животното сбръкано и пустиняк рогат".

Зелениа шлифер, всъщност не случайно е зелен. И гората е зелена като и шлифера, като по тоа начин камуфлира наплъно зоркия чобанин, ако това му е нужно да издебне крадец на офци и да го простре с един удар в междувеждието, със същата таа възпитателна чамалюга.
Издайнически се открояват сините копчелъци, но какво да се прави, понекога и суетната кокетност не е излишна. Всъщност може да минат за незабравки в горската обстановка. Некой виждал ли е липа ели дъб с копчета? Не, нали.

Капата Келвин Клайн предпазва от загубата на топлина, също и показва модните пристрастия на притежателя. Кайо Кленовия, син на Гоци Бурсука му е пръв приятел, отраснале са заедно, одиле са по барата на "бръканье", също и си пият у оремага мастичка. Капата със звуконапоминателното име се носи както зимата от студ, така и летото от жега и предпазване от вредните лъчения на озоновата дупка.

Овчарската торбичица некога е била покривка в училищната столова, като след затварането и поради липса на ученици е съшита в по-практична вещ. Десенчето от червено-бели квадратчета носи свежина и радост за окото в горско- полянската обстановка. Своего рода връзка с цивилизацията. Има и притурен сезал- удължител и презрамка.

Накрая какво оставихме? Види ли се убаво? Едно бижу, един бутиков аксесоар, немащ никаква смислена функция, освен естетическа. Авджийски патрон, забоден с вещина на връа на чамалюгата. Естетически издържано бижу, нещо като "Ролекс" за тояги.
Сезонно, облеклото има разновидности, прострени по сезони.

Есенна колекция - същата като настоящата, но с чадър у торбата. Както и пролетната, поради еднаквото количество паднали дъждове на кв.м. и еднаквите температури.
Зимната колекция се отличава със заменката на тънкия шлифер с дебела влънена дреа- палто, целяща по-добра топлоизолация на пастира.
Промените у летната колекция се изразяват единствено в замената на батушете с леки галоше. Еднакво запарват, но като големина са по-кратки.
Тоягата е един и същ аксесоар, простиращ се у сичките сезони, просто в зависимост от приложението и към офци ели биволици, следва да се променя силата на използване и набора от цветущи пцувни, вариращи от "Цикаааааа, гад смръдела!" до "У устенцата биволски да ти го нагньетем и говедо сбръкано, къде фана у тоа вир да улезнеш, да ти строшим рогите".

В заключение: Пролетно-есенно-зимно-пролетна колекция "Овчар-козар", предложена от модна къща "Чобан стайл" предлага ергономичност, практичност и ефтина изработка. Желаещите да се снабдят с бутикови одежди, да се обадат у Селкоопа на съответното населено место.

Боци Бродягата
 
Източник : форума на severozapad.org
Коментари [14] | Отваряно [39794]

Сподели в :
 
 
nick | коментар

 
elfi | 2010-04-15 12:20:36 | 89.190.222.* | | Sofia
hhahahahah батуше
Анонимен | 2011-05-13 15:10:48 | 83.71.39.* | | Ballybofey, Ireland
GENIALNO!!! New Aleko

Бой нямаше. Имаше превантивно-възпитателна дейност, извършена с голяма динамика
---- naso
Страница :
Най-ново   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >   >>   Най-старо  
за контакти, разклонители, щепсели и други ел.материали : feb [маймунско а] kafence [точка] com 
Оферти за екскурзии, почивки и хотели  |  Защита на данните | Условия за ползване ©2002-2023 kafence.com All rights reserved.
Maintained by Linux на българскиexec : 0.05