kafence.com
за хора, небезразлични към хумора
 


Смешни снимки от веселбата
Смешна снимка thermal pastes Смешна снимка poznatoto prejivqvane segfault Смешна снимка spoko stavat i greshki Смешна снимка pochti kato v chitalnqta Смешна снимка retro keyboard 2 Смешна снимка chekmedjence Смешна снимка lichi si che e obuchen pri nas Смешна снимка mamini sladki Смешна снимка mechka bez kozina Смешна снимка fly head back with filled neuron
<-- По-нови По-стари -->
-- 2010-04-14 00:53:35 -- feb

Модна къща "Чобан Стайл"

Модна къща Модна къща "Чобан Стайл", представя известния полянски манекен Боци Бродягата. Голема личност. Манекен на непреходната овчарска всесезонна мода. Дреите са дизайнерски и функционално подбрани, с елемент на закачливост. Нема сезонна насоченост при ньим. Всъщност метеорологичната прогноза не оказва никакво значение, щото многогодишната колекция "Овчар - козар" не изисква особени артикули и допълнения към облеклото.

Гумените мулти-функционални батуше, обезпечават на притежателя им възможност за предпазване от змии, гмуранье у росна трева рано заран и преджапване на плитки участъци от барата, с цел връщане с възпитателни удари с чамалюгата на некоа "Пошла на маке си у гъза крава, да е ебем у животното сбръкано и пустиняк рогат".

Зелениа шлифер, всъщност не случайно е зелен. И гората е зелена като и шлифера, като по тоа начин камуфлира наплъно зоркия чобанин, ако това му е нужно да издебне крадец на офци и да го простре с един удар в междувеждието, със същата таа възпитателна чамалюга.
Издайнически се открояват сините копчелъци, но какво да се прави, понекога и суетната кокетност не е излишна. Всъщност може да минат за незабравки в горската обстановка. Некой виждал ли е липа ели дъб с копчета? Не, нали.

Капата Келвин Клайн предпазва от загубата на топлина, също и показва модните пристрастия на притежателя. Кайо Кленовия, син на Гоци Бурсука му е пръв приятел, отраснале са заедно, одиле са по барата на "бръканье", също и си пият у оремага мастичка. Капата със звуконапоминателното име се носи както зимата от студ, така и летото от жега и предпазване от вредните лъчения на озоновата дупка.

Овчарската торбичица некога е била покривка в училищната столова, като след затварането и поради липса на ученици е съшита в по-практична вещ. Десенчето от червено-бели квадратчета носи свежина и радост за окото в горско- полянската обстановка. Своего рода връзка с цивилизацията. Има и притурен сезал- удължител и презрамка.

Накрая какво оставихме? Види ли се убаво? Едно бижу, един бутиков аксесоар, немащ никаква смислена функция, освен естетическа. Авджийски патрон, забоден с вещина на връа на чамалюгата. Естетически издържано бижу, нещо като "Ролекс" за тояги.
Сезонно, облеклото има разновидности, прострени по сезони.

Есенна колекция - същата като настоящата, но с чадър у торбата. Както и пролетната, поради еднаквото количество паднали дъждове на кв.м. и еднаквите температури.
Зимната колекция се отличава със заменката на тънкия шлифер с дебела влънена дреа- палто, целяща по-добра топлоизолация на пастира.
Промените у летната колекция се изразяват единствено в замената на батушете с леки галоше. Еднакво запарват, но като големина са по-кратки.
Тоягата е един и същ аксесоар, простиращ се у сичките сезони, просто в зависимост от приложението и към офци ели биволици, следва да се променя силата на използване и набора от цветущи пцувни, вариращи от "Цикаааааа, гад смръдела!" до "У устенцата биволски да ти го нагньетем и говедо сбръкано, къде фана у тоа вир да улезнеш, да ти строшим рогите".

В заключение: Пролетно-есенно-зимно-пролетна колекция "Овчар-козар", предложена от модна къща "Чобан стайл" предлага ергономичност, практичност и ефтина изработка. Желаещите да се снабдят с бутикови одежди, да се обадат у Селкоопа на съответното населено место.

Боци Бродягата
 
Източник : форума на severozapad.org
Коментари [14] | Отваряно [37257]

Сподели в :
 
 
nick | коментар

 
elfi | 2010-04-15 12:20:36 | 89.190.222.* | | Sofia
hhahahahah батуше
Анонимен | 2011-05-13 15:10:48 | 83.71.39.* | | Ballybofey, Ireland
GENIALNO!!! New Aleko

Бой нямаше. Имаше превантивно-възпитателна дейност, извършена с голяма динамика
---- naso
Страница :
Най-ново   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >   >>   Най-старо  
за контакти, разклонители, щепсели и други ел.материали : feb [маймунско а] kafence [точка] com 
Оферти за екскурзии, почивки и хотели  |  Защита на данните | Условия за ползване ©2002-2022 kafence.com All rights reserved.
Maintained by Linux на българскиexec : 0.05