kafence.com
за хора, небезразлични към хумора
 


Смешни снимки от веселбата
Смешна снимка pil e Смешна снимка cifyo Смешна снимка aaaaaaaaaaaaaa Смешна снимка letqshta katerica Смешна снимка spi mu se Смешна снимка maraba robot Смешна снимка hasansyoreee Смешна снимка izglejda dobre Смешна снимка ne se broi Смешна снимка otgatnete cveta na kosata
<-- По-нови По-стари -->
-- 2009-07-15 12:00:26 -- feb

Джуджетата разказаха

Джуджетата разказаха | 10.10
Днес пенсията ни събра на обяд в Mc'Donalds за "team making",както всяка година,и както всяка година ни раздели по един биг мак на двама.Не правихме нищо освен да го гледаме как се тъпче и да се правим на обикновени лилипути за пред децата.Това е унизително,аз съм горд с генетичното си наследство!Измъкнахме се,както винаги,без да си платим сметката,само малкия Леголасчо го гепиха.Пак ще мие съдове една седмица за да плати яденето на пенсията,горкия.

15.10.
Събудиха ни в 05:30 да правим играчки.Това е експлоатация!Хубавото е че Снежанка не е в цикъл и пенсията се занимава с нея,та можем да се скатаваме.
Правихме Sony Playstation до обед,от новия вариант с чипове за пиратски дискове.Слагането им поврежда системата,така че да не може да чете оригинални,но това не е проблем,то тази играчка си я поръчват в страни в които нямат пари за нищо оригинално.На обяд ни сервираха отново желирани бонбони и течен шоколад.Не е честно,искам бира! Ако бях джудже щях да лоча бира. От шоколадовата диета зъбките ми са на принципа "тука има тука нема".

20.10.
Днес правихме кукли за малки момиченца. Ужасно е! За да набави материал за "акащите бебе-кукли" пенсията ни вкара гнили плодове в дневния порцион.Цял ден сновем с бурканчета между поточната линия и тоалетната. Един от събратята ми изказа надежда да пуснат кукла-момченце която получава оргазми,тогава поне щяха да ни пуснат порното.

27.10
Снежанка е в цикъл!!!!Всички се бием кой ще докопа от гнилите плодове за да не попадне в списъка на пенсията. За толкова дърт пръч той е ужасно надарен.

28.10.
Не можах да взема плод...боли!!!

01.11.
Вече мога да ходя.Заради специфичната походка цял ден ме карат да тествам кончета и колела. Забавно е !

03.11
Един от колегите в изблик на кофти настроение предложи да правим базуки за децата в Афганистан и Ирак.Пенсията беше толкова поркан че се съгласи. Всички горим от нетърпение-най сетне ще правим нещо от което има полза.

06.11
Отдел от 50 елфчета чакаме да ни докарат частите от Русия,останалите тъпаци се занимават с нормалните играчки.Вечерта откраднахме шейната и отидохме на кръчма в Сибир.Беше пълно с пияни джуджета.Братска среща!!!Поздравихме ги свойски,те пък ни набиха.Оказа се че са руски миньори.След това вече наистина по братски пихме.

08.11.
Искам да умра.Кой глупак продава кореселин в бутилки от водка. За да ни повдигне духа пенсията ни показа голи папарашки снимки на Снежанка. Малкия Елендилчо още повръща,тази жена не е ли чувала за лична хигиена?

12.11
Частите за базуките пристигнаха,започваме усърдна работа.

13.11
Първата базука е готова!Искахме да я пробваме ,но се оказа че нямаме подходяща мишена. Решихме да стреляме по елена Рудолф. Пълен успех!!! Понеже явно няма да можем да съберем всички части на Рудолф и е невъзможно да го ремонтираме,сложихме система с течен азот на шейната.Стареца може и да не може да брои,но определено ще забележи ако не може да полети.

17.11.
В склада с играчките за възрастни ми се случи малък инцидент.Жалко че не останаха кончета за тестване,сега му е времето.Предполагам много време ще ме е страх от вибриращи неща.

21.11
Дойде инспекция по труда.Официално всички сме внучета на Санта, с гени изменени от радиацията в Чернобил.Стареца се закани че ще разбере кой е повикал инспекторите и ще му отмъсти.

22.11
Пенсията откри предателя.Точно този колега не го познавах.Жалко,вече е късно да се запознаваме.

25.11
Снежанка пак е неразположена,слива гадна !
Инсценирах падане по стълбите и си сложих гипс на крачето за да ми се размине.Санта каза че се възбужда от бинтове и превръзки.Болеше...

01.12
Вече мога да ходя!Или поне ще мога ако намеря кой да махне скапания гипс,оказа се че е разработван за НАСА.

03.12
Оказа се че Санта винаги е можел да брои.Пита къде му е еленът и обеси няколко колеги за назидание.Внимателно му показваме базуките и го оставяме да ги тества.След това му показваме и как да работи с тунинга на шейната.Доволен е,особено докато стреля с базуката по нас.Лапландия никога няма да е същата!

15.12
Приготовленията за коледа вървят към края си.Страдаме от остър недостиг на работна ръка.Ако сте заинтересовани пишете на cariers@santa.net .Снежанка още е неразположена,всички я мразим.

20.12.
Снежанка още е неразположена!Санта казва че кръвта го възбужда и я насилва.Днес всички сме щастливи.

23.12.
Оказва се че сме направили доста повече от нужното базуки.Санта казва да ги задържим,и без това не сме можели да причиним вреди с тях понеже нямаме снаряди.

24.12
Леголасчо успя да направи снаряди.Има голям риск от самовзривяване,но сме готови на това за каузата.

24.12. 23:59ч.
Всички стоим и чакаме пенсията да замине.Специално сме добавили екстра количество азот към шейната.До един сме въоръжени с базуки.За каузата!!!
хо-хо-хо
 
Източник : humorbg-haribo.blogspot.com
Коментари [14] | Отваряно [39421]

Сподели в :
 
 
nick | коментар

 
Dido | 2009-07-16 13:03:30 | 82.103.90.* | | Plovdiv
napravo asi umrqh ot smqh :D
nearly | 2009-07-17 11:39:00 | 93.152.136.* | | Sofia
verno e golem smeh :D :D

Бой нямаше. Имаше превантивно-възпитателна дейност, извършена с голяма динамика
---- naso
Страница :
Най-ново   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >   >>   Най-старо  
за контакти, разклонители, щепсели и други ел.материали : feb [маймунско а] kafence [точка] com 
Оферти за екскурзии, почивки и хотели  |  Защита на данните | Условия за ползване ©2002-2023 kafence.com All rights reserved.
Maintained by Linux на българскиexec : 0.05