kafence.com
за хора, небезразлични към хумора
 


Смешни снимки от веселбата
Смешна снимка na pryv pogled ne se zabelqzva Смешна снимка sharena doika Смешна снимка proraboti Смешна снимка onche bonche Смешна снимка nishto ne podozira Смешна снимка goni muhi hlebarki i komari Смешна снимка koledni snejinki i snejanki Смешна снимка pokaji go na policai Смешна снимка za elhichkata Смешна снимка shtom mogat
<-- По-нови По-стари -->
-- 2014-05-23 21:21:33 -- feb

Северозападен наръчник

Северозападен наръчник | Един северозападен младеж, когато за пръв път отиде на селото на гаджето си, с цел да направи добро вЧепатление, требва да напраи следното ......

1. Да иде със стари дреи. Дрътите, че си речат : "Добро а момчето, яла нема да са модерчи".

2. Да каа веднъга "Я не мом да седим, така - дайте нещо да отфръгам". Дрътите, че си речат : "Ягле, оште са не е довлекъл и за работа пита, те тава а човек".

3. Веднага да пита "Тоа кукуруз у коша сорта му нали е 611 - тип конски зъб?" Дрътите, че си речат : "Лили, жив аграном дойде дом, жив да ни а"

4. На обед да каа на бабичката "Личи си, че тава момиче ти а унучка и ти си а учила да готви толко арно. Бабичката че каа : "Лилии, па знаа къ сръце да ти стопи, бе."

5. Още ненахранил се, да каже "Апнааме, кво апнааме, дайте нещо да работим". Дрътите че каат "Лиллиии, още са не наял и работа дири"

6. Требва да изпие с 30 грама рикия по-малко от старецу и с 50 грама по-малко вино. Стареца че каа "Те, моа да пиа момчето, мъ не а пияница".

6. Да направи иновации - стойка за тоалетна хартия от овчарска тояга през отдушниците на клозета, канал за отводняване на дъждевна вода и примка за опашката на кравата на гредата, като я доиш да ти я не увива около врато. Дрътите че речат "Лилиии, индженер е дошел дом, прости ора сме да срамуваме от ньего"

7. Да каже "Довечерка, че спим у една соба с дедо, оти иначе е неудобно" Дрътите ше рекат "Бре пъ съ собразева, бе. Нема да ни омаскари детето".

8. Да заеме остра гражаданска позиция против демокрацията, ниските пенсии и съсипваньето на дръжавата. Дрътите ше помислат : "Ягле, па он и от политиките отбира. Тоа не требва да го изпущаме никоги".

9. Да заеме остра гражданска позиция за връщането на 3-годишната казарма и срещу къпаньето и пръскането с дезодоранте и парафюме. Дрътите ше си помислат "Тоа си а мъж като от едно време, не а педерас като тиа дек ги дават по телевизору по "Денцинг старс" /с тези думи не изразявам позиция срещу хората, които имат такива наклонности, просто всичко е с цел да се шегуваме и да ни е весело. наистина възрастните хора разсъждават по този начин/.

‎10. На другия ден, сабале да стане преди бабичката /поне в 5,30/, да запали кюмбето и да запари на свиньете. Бабичката да рече "Умрех от срам пред тава дете, немам очи да го погледнем. Госпот да ма убиа, така да са я оспим. Одрътееме си вече и тава а"

‎11. Коги си пойде да рече "Я от тука нищо немом да зимам, я тука като доам само че носим. Вие сте стари ора, я така не мом и ми а неудобно" Старците ше натурат още толко багаж и ше каат : "Нема да ни обиждаш мале, дорде моаме, че глеаме стока и че даваме. Коги одрътееме ептем и не моаме, тогива че опреме до тебе и като глеаме си мъж на место и вече от нищо ни не а стра с ора като тебе". И ще се просълзят ...
 
Източник : severozapad.org
Коментари [0] | Отваряно [24460]

Сподели в :
 
 
nick | коментар

 

Бой нямаше. Имаше превантивно-възпитателна дейност, извършена с голяма динамика
---- naso
Страница :
Най-ново   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >   >>   Най-старо  
за контакти, разклонители, щепсели и други ел.материали : feb [маймунско а] kafence [точка] com 
Оферти за екскурзии, почивки и хотели  |  Защита на данните | Условия за ползване ©2002-2022 kafence.com All rights reserved.
Maintained by Linux на българскиexec : 0.03