kafence.com
за хора, небезразлични към хумора
 


Смешни снимки от веселбата
Смешна снимка selfie-parody11 Смешна снимка selfie-parody16 Смешна снимка selfie-parody6 Смешна снимка selfie-parody14 Смешна снимка selfie-parody5 Смешна снимка selfie-parody23 Смешна снимка dynkite se premestiha Смешна снимка multgrajdanina Смешна снимка iphone-generation Смешна снимка the iron in our blood
<-- По-нови По-стари -->
-- 2014-05-23 21:21:33 -- feb

Северозападен наръчник

Северозападен наръчник | Един северозападен младеж, когато за пръв път отиде на селото на гаджето си, с цел да направи добро вЧепатление, требва да напраи следното ......

1. Да иде със стари дреи. Дрътите, че си речат : "Добро а момчето, яла нема да са модерчи".

2. Да каа веднъга "Я не мом да седим, така - дайте нещо да отфръгам". Дрътите, че си речат : "Ягле, оште са не е довлекъл и за работа пита, те тава а човек".

3. Веднага да пита "Тоа кукуруз у коша сорта му нали е 611 - тип конски зъб?" Дрътите, че си речат : "Лили, жив аграном дойде дом, жив да ни а"

4. На обед да каа на бабичката "Личи си, че тава момиче ти а унучка и ти си а учила да готви толко арно. Бабичката че каа : "Лилии, па знаа къ сръце да ти стопи, бе."

5. Още ненахранил се, да каже "Апнааме, кво апнааме, дайте нещо да работим". Дрътите че каат "Лиллиии, още са не наял и работа дири"

6. Требва да изпие с 30 грама рикия по-малко от старецу и с 50 грама по-малко вино. Стареца че каа "Те, моа да пиа момчето, мъ не а пияница".

6. Да направи иновации - стойка за тоалетна хартия от овчарска тояга през отдушниците на клозета, канал за отводняване на дъждевна вода и примка за опашката на кравата на гредата, като я доиш да ти я не увива около врато. Дрътите че речат "Лилиии, индженер е дошел дом, прости ора сме да срамуваме от ньего"

7. Да каже "Довечерка, че спим у една соба с дедо, оти иначе е неудобно" Дрътите ше рекат "Бре пъ съ собразева, бе. Нема да ни омаскари детето".

8. Да заеме остра гражаданска позиция против демокрацията, ниските пенсии и съсипваньето на дръжавата. Дрътите ше помислат : "Ягле, па он и от политиките отбира. Тоа не требва да го изпущаме никоги".

9. Да заеме остра гражданска позиция за връщането на 3-годишната казарма и срещу къпаньето и пръскането с дезодоранте и парафюме. Дрътите ше си помислат "Тоа си а мъж като от едно време, не а педерас като тиа дек ги дават по телевизору по "Денцинг старс" /с тези думи не изразявам позиция срещу хората, които имат такива наклонности, просто всичко е с цел да се шегуваме и да ни е весело. наистина възрастните хора разсъждават по този начин/.

‎10. На другия ден, сабале да стане преди бабичката /поне в 5,30/, да запали кюмбето и да запари на свиньете. Бабичката да рече "Умрех от срам пред тава дете, немам очи да го погледнем. Госпот да ма убиа, така да са я оспим. Одрътееме си вече и тава а"

‎11. Коги си пойде да рече "Я от тука нищо немом да зимам, я тука като доам само че носим. Вие сте стари ора, я така не мом и ми а неудобно" Старците ше натурат още толко багаж и ше каат : "Нема да ни обиждаш мале, дорде моаме, че глеаме стока и че даваме. Коги одрътееме ептем и не моаме, тогива че опреме до тебе и като глеаме си мъж на место и вече от нищо ни не а стра с ора като тебе". И ще се просълзят ...
 
Източник : severozapad.org
Коментари [0] | Отваряно [28547]

Сподели в :
 
 
nick | коментар

 

Бой нямаше. Имаше превантивно-възпитателна дейност, извършена с голяма динамика
---- naso
Страница :
Най-ново   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >   >>   Най-старо  
за контакти, разклонители, щепсели и други ел.материали : feb [маймунско а] kafence [точка] com 
Оферти за екскурзии, почивки и хотели  |  Защита на данните | Условия за ползване ©2002-2023 kafence.com All rights reserved.
Maintained by Linux на българскиexec : 0.05