kafence.com
за хора с чувствителност към хумора
 


Смешни снимки от веселбата
Смешна снимка 2971 Смешна снимка 2972 Смешна снимка 1698 Смешна снимка 2973 Смешна снимка 2974 Смешна снимка 2975 Смешна снимка 2976 Смешна снимка 2977 Смешна снимка 2978 Смешна снимка 2979
<-- По-нови По-стари -->
-- 2020-03-18 12:49:29 -- feb

Обобщение на ситуацията около китайската кашлица

Обобщение на ситуацията около китайската кашлица | Американски илюминати финансирани от Сорос, Ротшилд и Рокфелер (същите, които вдигнаха цената на парното в Плевен през 2007), създават коронавируса и решават за по-бързото му разпространение да го пуснат през 5G мрежата (и по 4G става, но е доста по-бавно и ако дропне, има вероятност да се заразиш само с краста).
Най-много 5G антени има в Китай, като най-много от тях са в град Ухан, където фирмата Хуявей (позната у нас с телефоните си, чиито притежатели твърдят, че са най-добрите, но всички знаем, че се стискат за Айфон) е сложила много 5G антени там и в Милано. За този китайски град, за който доскоро не знаехме нищо (и не е сигурно дали изобщо го има), коронавирусът се разпространява и за няма и месец всички там се разболяват, но китайските власти го блокират и така донякъде забавят плановете на Сорос, Ротшилд и Рокфелер за бързо налагане на Новият ред. Въпреки това няколко уханци успяват да избягат от града, като се представят за аржентински циркови артисти, нямащи нищо общо с Ухан. Те занасят заразата в Пекин, където посредствум китайските ресторанти (които в Китай са просто ресторанти) заразили много други китайци, които след това тръгнали по белия свят да продават ориз, пролетни рулца и съмнителни умения по кунг-фу.
Така почти целия свят се натръшкал или от коронавирус или от страх и всички се прибрали по домовете си с по 200 ролки тоалетна хартия.
После Сорос и Рокфелер заразили и Тръмп през Туитър акаунта му, но му казали, че ще му дадат ваксина и ще се излекува, ако прати 30 000 американски войници да превземат Европа. Тръмп ги попитал дали изобщо някой ще разбере, че са я превзели, щом като всички са си по къщите, но предпочел да не задълбава в темата, а да изпие ваксината и да каже на медиите, че не е болен и ще ги забавлява още един мандат.

Още едно достоверно предположение:
- Ваксина има, ама не я пускат още, щото Емека има бая залежали количества на склад.

To be continued

П.П. Помните ли онази снимка на Ванга с текста ‘Кауфланд е натам’? Според една теория това е знак, че Ванга е предсказала коронавируса и ни е казала, че там все още има някакви количества тоалетна хартия с които да се презапасим.

П.П.2 Накрая Путин ни изпраща ваксина, щото КГБ са откраднали рецептата още лани по време на авто изложението в Женева, щото всички се заплеснали по новата Лада Калина и докато охкали и ахкали по нея, тайните служби я взели от малкото джобче на сакото на Сорос, който в това време си поръчвал комби версията с парктроник, за която се чакало най-дълго.
 
Източник : zdravko
Коментари [0] | Отваряно [9834]

Сподели в :
 
 
nick | коментар

 

Бой нямаше. Имаше превантивно-възпитателна дейност, извършена с голяма динамика
---- naso
Страница :
Най-ново   <<   <  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >   >>   Най-старо  
за контакти, разклонители, щепсели и други ел.материали : feb [маймунско а] kafence [точка] com 
Оферти за екскурзии, почивки и хотели  |  Най-бруталните вицове | Защита на данните | Условия за ползване ©2002-2021 kafence.com All rights reserved.
Maintained by Linux на българскиexec : 0.04