kafence.com
за хора, небезразлични към хумора
 


Смешни снимки от веселбата
Смешна снимка shah za trima Смешна снимка vylshebstvata na tiksoto Смешна снимка da si izliupim bar Смешна снимка vacuum tube style 16G USB drives Смешна снимка iz knigata 1001 tehniki za qdene na banan Смешна снимка gola sym Смешна снимка darth vaderka Смешна снимка kiss kiss Смешна снимка no need for tits Смешна снимка doide i
<-- По-нови По-стари -->
-- 2012-09-12 19:41:55 -- feb

Как стои въпросът с пишките според някои видни астролози [18+]

Как стои въпросът с пишките според някои видни астролози [18+] | Овен

Наистина са добри. Мама им деба кочовска. И дълги, и дебели, и големи, може и средни, но много потентни пишки. Ебат до забрава, при това яко. Татко Марс се е погрижил де що е мъжко да е брутално надарено. Някои страдат от преждевременна еякулация, но го дигат пак много бързо. Едра глава на пишката, пирамидални структури не се забелязват.

Телец

Тлъста пишка, недотам дълга и бавно я вдигат. Много бавно. Ако знаят че си щерка на богат татко я дигат по-бързо. Понякога главата не е много едра и дебелия пишльок има странното свойство да изтънява рязко в основата. Дължи се на психологични отклонения. .

Близнаци

Ташак е, ама наистина са два вида. Или наистина миниатюрна и като я видиш не вярваш на очите си, или добре надарени магарета. И в двата случая трябва интелектуално да ги впечатлиш, че да ги засърби кокалчето. Мюсюлманите близнаци имат късмет, защото обрязването им спестява вродените проблеми с отварянето на главичката. Къса кожичка за маневриране имат близнетата.

Рак

При тях преобладават дългите и тънки пишки, които се гънат. Има и по-къси, но те само изглеждат по- дебели. Главичките са им чисти, розови и приятно закръглени. Удоволствие е да им духаш.

Лъв

Долна лъжа е, че на лъвовете им е голяма. Средна по размер, възтлъстичка като на телеца и стрелеца късметлия, но има една особенност: изобилие на кожа. Ама виси тая кожа ви казвам, гледаш спокойно отпусната пишка, и още толкова кожа виси, брррррр… и като се надърви, пак си я набира назад и става като муцунка на Шар пей.

Дева

Няма безобразно надарени деви, нито ощетени грубо. Средна хубост, нормална пишка, преглъща се. Пишка на счетоводител. Главичката е особено рязко изпъкнала и цепката на семепровода се очертавя ярко. Много чуствителна глава имат и треперят при свършване.

Везни

Нервни пишки имат. Можеби ташаците им служат за кантар. Ако мъжкия везни е с къси крака, има вероятност пишката да е по-тлъстичка. Дължината на чурката и времетраенето преди цвъкането са пропорционални на разстоянието между очите. Не им духайте, празнят се много бързо.

Скорпион

Не са от най-големите, но са най-палавите пишки: тамън, тъй да се каже. Палави като пъстърва в размножителен период. Колкото и да са бели притежателите, пишките имат един- два слоя пигмент отгоре на кожата. Преобладават дребните глави, подходящи за дефлориране.

Стрелец

Тия нещастни кентаври се славят с изключително умерена пишка, клоняща към малката. Тънката пишка също е често срещана. Главичката е малко разфокусирана , като разтопен восък. Има и хипер надарени коне, но те са шестица от тотото. Стрелеца късметлия има фи на пишката, иначе - тънкаж.

Козирог

Oт среден размер нагоре, хубава дебелина, изпълва ръката. Пишките са им естетично оформени,само за рисуване. Стабилен кур за вкарване. Главичка - една от най-приятните за смукане. Тлъста, но кожата не е прекалено опъната, че да те е страх, че ще се пукне като домат, ако я захапеш.

Водолей

При тях няма размери и стандарти: големи, малки, дълги, дебели, пирамидални , къси… комплектът е нестабилен като психиката им.

Риби

Хубави пишки. Едри, големи риби. Тлъсти и приятни.

* Всички кривини, улево-десно, надолу-нагоре, не се дължат на зодиите.
 

Коментари [0] | Отваряно [31653]

Сподели в :
 
 
nick | коментар

 

Бой нямаше. Имаше превантивно-възпитателна дейност, извършена с голяма динамика
---- naso
Страница :
Най-ново   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >   >>   Най-старо  
за контакти, разклонители, щепсели и други ел.материали : feb [маймунско а] kafence [точка] com 
Оферти за екскурзии, почивки и хотели  |  Защита на данните | Условия за ползване ©2002-2022 kafence.com All rights reserved.
Maintained by Linux на българскиexec : 0.04