kafence.com
за хора, небезразлични към хумора
 


Смешни снимки от веселбата
Смешна снимка ti si bulgarin Смешна снимка grimirani Смешна снимка sharanka Смешна снимка sindjiresko Смешна снимка nomer 5 Смешна снимка razvrashtavane na mladejta Смешна снимка gyzoveika 1 Смешна снимка kato zaicite Смешна снимка izotdole Смешна снимка mydurki
<-- По-нови По-стари -->
-- 2012-09-12 19:41:55 -- feb

Как стои въпросът с пишките според някои видни астролози [18+]

Как стои въпросът с пишките според някои видни астролози [18+] | Овен

Наистина са добри. Мама им деба кочовска. И дълги, и дебели, и големи, може и средни, но много потентни пишки. Ебат до забрава, при това яко. Татко Марс се е погрижил де що е мъжко да е брутално надарено. Някои страдат от преждевременна еякулация, но го дигат пак много бързо. Едра глава на пишката, пирамидални структури не се забелязват.

Телец

Тлъста пишка, недотам дълга и бавно я вдигат. Много бавно. Ако знаят че си щерка на богат татко я дигат по-бързо. Понякога главата не е много едра и дебелия пишльок има странното свойство да изтънява рязко в основата. Дължи се на психологични отклонения. .

Близнаци

Ташак е, ама наистина са два вида. Или наистина миниатюрна и като я видиш не вярваш на очите си, или добре надарени магарета. И в двата случая трябва интелектуално да ги впечатлиш, че да ги засърби кокалчето. Мюсюлманите близнаци имат късмет, защото обрязването им спестява вродените проблеми с отварянето на главичката. Къса кожичка за маневриране имат близнетата.

Рак

При тях преобладават дългите и тънки пишки, които се гънат. Има и по-къси, но те само изглеждат по- дебели. Главичките са им чисти, розови и приятно закръглени. Удоволствие е да им духаш.

Лъв

Долна лъжа е, че на лъвовете им е голяма. Средна по размер, възтлъстичка като на телеца и стрелеца късметлия, но има една особенност: изобилие на кожа. Ама виси тая кожа ви казвам, гледаш спокойно отпусната пишка, и още толкова кожа виси, брррррр… и като се надърви, пак си я набира назад и става като муцунка на Шар пей.

Дева

Няма безобразно надарени деви, нито ощетени грубо. Средна хубост, нормална пишка, преглъща се. Пишка на счетоводител. Главичката е особено рязко изпъкнала и цепката на семепровода се очертавя ярко. Много чуствителна глава имат и треперят при свършване.

Везни

Нервни пишки имат. Можеби ташаците им служат за кантар. Ако мъжкия везни е с къси крака, има вероятност пишката да е по-тлъстичка. Дължината на чурката и времетраенето преди цвъкането са пропорционални на разстоянието между очите. Не им духайте, празнят се много бързо.

Скорпион

Не са от най-големите, но са най-палавите пишки: тамън, тъй да се каже. Палави като пъстърва в размножителен период. Колкото и да са бели притежателите, пишките имат един- два слоя пигмент отгоре на кожата. Преобладават дребните глави, подходящи за дефлориране.

Стрелец

Тия нещастни кентаври се славят с изключително умерена пишка, клоняща към малката. Тънката пишка също е често срещана. Главичката е малко разфокусирана , като разтопен восък. Има и хипер надарени коне, но те са шестица от тотото. Стрелеца късметлия има фи на пишката, иначе - тънкаж.

Козирог

Oт среден размер нагоре, хубава дебелина, изпълва ръката. Пишките са им естетично оформени,само за рисуване. Стабилен кур за вкарване. Главичка - една от най-приятните за смукане. Тлъста, но кожата не е прекалено опъната, че да те е страх, че ще се пукне като домат, ако я захапеш.

Водолей

При тях няма размери и стандарти: големи, малки, дълги, дебели, пирамидални , къси… комплектът е нестабилен като психиката им.

Риби

Хубави пишки. Едри, големи риби. Тлъсти и приятни.

* Всички кривини, улево-десно, надолу-нагоре, не се дължат на зодиите.
 

Коментари [0] | Отваряно [29290]

Сподели в :
 
 
nick | коментар

 

Бой нямаше. Имаше превантивно-възпитателна дейност, извършена с голяма динамика
---- naso
Страница :
Най-ново   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >   >>   Най-старо  
за контакти, разклонители, щепсели и други ел.материали : feb [маймунско а] kafence [точка] com 
Оферти за екскурзии, почивки и хотели  |  Защита на данните | Условия за ползване ©2002-2022 kafence.com All rights reserved.
Maintained by Linux на българскиexec : 0.06