kafence.com
за хора, небезразлични към хумора
 


Смешни снимки от веселбата
Смешна снимка ischei s tva foto ot tuka Смешна снимка gadnata pyteka s divite praseta Смешна снимка za da te pooplakne malko prase Смешна снимка krokodila gena Смешна снимка kakvo shtastie strui ot neq samo Смешна снимка tyshta qde riba Смешна снимка dalmatinec pchelichka Смешна снимка puhalka Смешна снимка ne sa jivee taka Смешна снимка alf mezi snacks
<-- По-нови По-стари -->
-- 2016-02-20 03:09:38 -- feb

Куриозни въпроси за секса задавани из форумите

Куриозни въпроси за секса задавани из форумите | 1. ТЕМА: Мисля, че приятелят ми има менструация Никога досега не съм чувала за това, което се случва с приятеля ми. Той има менструация. Знам, че това е невъзможно, но изпуска кръв от "там". Сега и двамата сме с превръзки. Възможно ли е това?

Съвет в коментарите: Купи му тампони


2. ТЕМА: Малък бюст Аз съм момиче на 14г. и имам комплекси относно бюста.Нося чашка А. Питах баба си и тя ми каза да пия боза... да... ами моля ви ако вие знаете някои трикчета с бърз ефект да споделите.

Съвет в коментарите: Поне няма да се притесняваш за рак на гърдата.


3. ТЕМА: Нормален ли е този размер? Здравейте, аз съм на 14 и няколко месеца и искам да питам дали е нормално пениса ми да е 16.2 см или е малък....за да знам дали да се притеснявам.

Съвет в коментарите: Отивай в банята, пълни ваната и вземай сешоара...Под 23 см на тази възраст, няма защо да замърсяваш света.


4. ТЕМА: Как да го възбудя? Здравейте. На 15 съм въпроса ми е как да възбудя максимално гаджето ми?

Съвет в коментарите: Смучи му ушите, трябва да подейства.


5. ТЕМА: Презерватив След секс като ако се проверява кондома като го напълним с вода има ли вероятност ако има дупка, тя да е твърде малка и да се запуши някак от спермата?

Съвет в коментарите: С тези въпроси по добре не прави секс...


6. ТЕМА: Кажете ми какво мислите? На 16 съм. С приятелят ми правихме орална любов, но ми закъснява. Възможно ли е да съм бременна?

Съвет в коментарите: Иди се прегледай при личния лекар за всеки случай. И на мен ми се е случвало, но нямаше нищо след прегледа.


7. ТЕМА: Помогнете! Спешно е Аз съм на 14 и съм момиче. Днес ми дойде цикъла, но утре съм на рожден ден и искам да съм с рокля, а не е много удобно така. Моля ви кажете ми как да го спра за няколко часа?!

Съвет в коментарите: С молитва.


8. ТЕМА: Въпросчее Момчета, разбирате ли кога едно момиче е възбудено?

Отговор в коментарите: Не, крият го.


9. ТЕМА: Колко пъти?! Здравейте, искам да попитам колко пъти трябва да правиш секс с приятеля си, за да забременееш със сигурност и как се изчислява броя им?

Отговор в коментарите: С формула – хикс на втора, делиш на 10 и получаваш точния брой. А после сядаш и се образоваш още малко за бебетата.
 

Коментари [15] | Отваряно [24206]

Сподели в :
 
 
nick | коментар

 
искам да си сложа се | 2019-03-20 01:11:02 | 149.62.202.* | | Sofia
ако си сисложи селият пенис в маткатами без да е мокра и не я отвори и ако остане сяла вечер пенисаму в маткатами без да го ижважда и без да го мърда какво ште стане ако пенисам ако неможем да го извадим от матката каквода прави преди да заспим акосисложи селият пенис в матката и ако заспим без да извади пенидаси от маткатами нешто ште станели

Бой нямаше. Имаше превантивно-възпитателна дейност, извършена с голяма динамика
---- naso
Страница :
Най-ново   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >   >>   Най-старо  
за контакти, разклонители, щепсели и други ел.материали : feb [маймунско а] kafence [точка] com 
Оферти за екскурзии, почивки и хотели  |  Защита на данните | Условия за ползване ©2002-2022 kafence.com All rights reserved.
Maintained by Linux на българскиexec : 0.07