kafence.com
за хора, небезразлични към хумора
 


Смешни снимки от веселбата
Смешна снимка pokazvat nagledno Смешна снимка tam si i ostava Смешна снимка velopodobreniq Смешна снимка hyper wank device Смешна снимка pyrjeni kartofki 1 Смешна снимка pyrjeni kartofki 2 Смешна снимка pyrjeni kartofki 4 Смешна снимка pyrjeni kartofki 5 Смешна снимка pyrjeni kartofki 6 Смешна снимка pyrjeni kartofki 7
<-- По-нови По-стари -->
-- 2016-02-20 03:09:38 -- feb

Куриозни въпроси за секса задавани из форумите

Куриозни въпроси за секса задавани из форумите | 1. ТЕМА: Мисля, че приятелят ми има менструация Никога досега не съм чувала за това, което се случва с приятеля ми. Той има менструация. Знам, че това е невъзможно, но изпуска кръв от "там". Сега и двамата сме с превръзки. Възможно ли е това?

Съвет в коментарите: Купи му тампони


2. ТЕМА: Малък бюст Аз съм момиче на 14г. и имам комплекси относно бюста.Нося чашка А. Питах баба си и тя ми каза да пия боза... да... ами моля ви ако вие знаете някои трикчета с бърз ефект да споделите.

Съвет в коментарите: Поне няма да се притесняваш за рак на гърдата.


3. ТЕМА: Нормален ли е този размер? Здравейте, аз съм на 14 и няколко месеца и искам да питам дали е нормално пениса ми да е 16.2 см или е малък....за да знам дали да се притеснявам.

Съвет в коментарите: Отивай в банята, пълни ваната и вземай сешоара...Под 23 см на тази възраст, няма защо да замърсяваш света.


4. ТЕМА: Как да го възбудя? Здравейте. На 15 съм въпроса ми е как да възбудя максимално гаджето ми?

Съвет в коментарите: Смучи му ушите, трябва да подейства.


5. ТЕМА: Презерватив След секс като ако се проверява кондома като го напълним с вода има ли вероятност ако има дупка, тя да е твърде малка и да се запуши някак от спермата?

Съвет в коментарите: С тези въпроси по добре не прави секс...


6. ТЕМА: Кажете ми какво мислите? На 16 съм. С приятелят ми правихме орална любов, но ми закъснява. Възможно ли е да съм бременна?

Съвет в коментарите: Иди се прегледай при личния лекар за всеки случай. И на мен ми се е случвало, но нямаше нищо след прегледа.


7. ТЕМА: Помогнете! Спешно е Аз съм на 14 и съм момиче. Днес ми дойде цикъла, но утре съм на рожден ден и искам да съм с рокля, а не е много удобно така. Моля ви кажете ми как да го спра за няколко часа?!

Съвет в коментарите: С молитва.


8. ТЕМА: Въпросчее Момчета, разбирате ли кога едно момиче е възбудено?

Отговор в коментарите: Не, крият го.


9. ТЕМА: Колко пъти?! Здравейте, искам да попитам колко пъти трябва да правиш секс с приятеля си, за да забременееш със сигурност и как се изчислява броя им?

Отговор в коментарите: С формула – хикс на втора, делиш на 10 и получаваш точния брой. А после сядаш и се образоваш още малко за бебетата.
 

Коментари [15] | Отваряно [26783]

Сподели в :
 
 
nick | коментар

 
искам да си сложа се | 2019-03-20 01:11:02 | 149.62.202.* | | Sofia
ако си сисложи селият пенис в маткатами без да е мокра и не я отвори и ако остане сяла вечер пенисаму в маткатами без да го ижважда и без да го мърда какво ште стане ако пенисам ако неможем да го извадим от матката каквода прави преди да заспим акосисложи селият пенис в матката и ако заспим без да извади пенидаси от маткатами нешто ште станели

Бой нямаше. Имаше превантивно-възпитателна дейност, извършена с голяма динамика
---- naso
Страница :
Най-ново   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >   >>   Най-старо  
за контакти, разклонители, щепсели и други ел.материали : feb [маймунско а] kafence [точка] com 
Оферти за екскурзии, почивки и хотели  |  Защита на данните | Условия за ползване ©2002-2023 kafence.com All rights reserved.
Maintained by Linux на българскиexec : 0.05