kafence.com
за хора с чувствителност към хумора
 


Смешни снимки от веселбата
Смешна снимка nokia bsd Смешна снимка mana potions Смешна снимка nintendo Смешна снимка ie vs murder rate Смешна снимка cat armour Смешна снимка tva da ne e nadbegvane Смешна снимка shit blast Смешна снимка nema moe nema tvoe vsichko e Beroe-street view Смешна снимка ostro i rezko Смешна снимка nice dupetaa
<-- По-нови По-стари -->
-- 2016-02-20 03:09:38 -- feb

Куриозни въпроси за секса задавани из форумите

Куриозни въпроси за секса задавани из форумите | 1. ТЕМА: Мисля, че приятелят ми има менструация Никога досега не съм чувала за това, което се случва с приятеля ми. Той има менструация. Знам, че това е невъзможно, но изпуска кръв от "там". Сега и двамата сме с превръзки. Възможно ли е това?

Съвет в коментарите: Купи му тампони


2. ТЕМА: Малък бюст Аз съм момиче на 14г. и имам комплекси относно бюста.Нося чашка А. Питах баба си и тя ми каза да пия боза... да... ами моля ви ако вие знаете някои трикчета с бърз ефект да споделите.

Съвет в коментарите: Поне няма да се притесняваш за рак на гърдата.


3. ТЕМА: Нормален ли е този размер? Здравейте, аз съм на 14 и няколко месеца и искам да питам дали е нормално пениса ми да е 16.2 см или е малък....за да знам дали да се притеснявам.

Съвет в коментарите: Отивай в банята, пълни ваната и вземай сешоара...Под 23 см на тази възраст, няма защо да замърсяваш света.


4. ТЕМА: Как да го възбудя? Здравейте. На 15 съм въпроса ми е как да възбудя максимално гаджето ми?

Съвет в коментарите: Смучи му ушите, трябва да подейства.


5. ТЕМА: Презерватив След секс като ако се проверява кондома като го напълним с вода има ли вероятност ако има дупка, тя да е твърде малка и да се запуши някак от спермата?

Съвет в коментарите: С тези въпроси по добре не прави секс...


6. ТЕМА: Кажете ми какво мислите? На 16 съм. С приятелят ми правихме орална любов, но ми закъснява. Възможно ли е да съм бременна?

Съвет в коментарите: Иди се прегледай при личния лекар за всеки случай. И на мен ми се е случвало, но нямаше нищо след прегледа.


7. ТЕМА: Помогнете! Спешно е Аз съм на 14 и съм момиче. Днес ми дойде цикъла, но утре съм на рожден ден и искам да съм с рокля, а не е много удобно така. Моля ви кажете ми как да го спра за няколко часа?!

Съвет в коментарите: С молитва.


8. ТЕМА: Въпросчее Момчета, разбирате ли кога едно момиче е възбудено?

Отговор в коментарите: Не, крият го.


9. ТЕМА: Колко пъти?! Здравейте, искам да попитам колко пъти трябва да правиш секс с приятеля си, за да забременееш със сигурност и как се изчислява броя им?

Отговор в коментарите: С формула – хикс на втора, делиш на 10 и получаваш точния брой. А после сядаш и се образоваш още малко за бебетата.
 

Коментари [14] | Отваряно [5145]

Сподели в :
 
 
nick | коментар

 

Бой нямаше. Имаше превантивно-възпитателна дейност, извършена с голяма динамика
---- naso
Страница :
Най-ново   <<   <  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >   >>   Най-старо  
за контакти, разклонители, щепсели и други ел.материали : feb [маймунско а] kafence [точка] com 
Оферти за екскурзии, почивки и хотели  |  Най-бруталните вицове | Защита на данните | Условия за ползване ©2002-2019 kafence.com All rights reserved.
Maintained by Linux на българскиexec : 0.02